Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neosvojiva tvrđava

Evo tko sve nije uspio pobijediti Italiju na San Siru! Može li Hrvatska?

Antonio Conte
Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
16.11.2014.
u 14:49

U kvalifikacijama za SP-u u SAD-u su 17.11. 1993. ugostili Portugal i slavili golom Dina Baggija u 83. minuti. S klupe ih je tada vodio legendari Arrigo Sacchi

Antonio Conte samo je jednom u dresu Italije zaigrao na San Siru. Dogodilo se to 27. svibnja 2005. u prijateljskoj utakmici protiv Finske 2:0. Zanimljiv je podatak da azzurri nikad nisu izgubili na legendarnom stadionu, a evo tko im je sve bio protivnik na neosvojivoj tvrđavi...

U kvalifikacijama za SP-u u SAD-u su 17.11. 1993. ugostili Portugal i slavili golom Dina Baggija u 83. minuti. S klupe ih je tada vodio legendarni Arrigo Sacchi, piše GoalU pripremnom razdoblju za SP-u u SAD-u su 27. svibnja 1994. ugostili Finsku i pobijedili 2:0 golovima Giuseppe Signori i Pierluigi Casiraghi.

Podsjetnik na sve ostale utakmice, kao i galeriju fotografija, pogledajte OVDJE!

>>Uz kockaste 
će večeras na San Siru biti 7 tisuća navijača!

Komentara 3

Avatar sisackiDomoljub
sisackiDomoljub
15:08 16.11.2014.

Jeste vi normalni???? Usporedivati utakmice sada i prije 20 godina... I opet pisete pesimisticno prije utakmice, sto je tu novo... Gadite mi se!

L0
luena 01
15:43 16.11.2014.

Koga interesira tko je il nije prije dvadest godina dobio Italiju,nemate nista novo... jel nam mozete reci kakvo je vrijeme bilo prije dvadeset godina na danasnji dan u Italiji..?? §:-))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije