Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBJAVILA FIFA

Evo tko su kandidati za trenera godine

Claudio Ranieri
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
02.11.2016.
u 20:30

Na listi je Claudio Ranieri, trener engleskih prvaka Leicestera, Pep Guardiola (Bayern/Manchester City), trener Liverpoola Jürgen Klopp i Mauricio Pochettino iz Tottenhama.

Fifa je u srijedu objavila listu od deset kandidata za najboljeg trenera godine, od kojih četvorica dolaze iz engleske Premier lige.

Na listi je Claudio Ranieri, trener engleskih prvaka Leicestera, Pep Guardiola (Bayern/Manchester City), trener Liverpoola Jürgen Klopp i Mauricio Pochettino iz Tottenhama.

 Iz španjolske Primere dolaze Zinedine Zidane, koji je s Realom osvojio Ligu prvaka, Luis Enrique iz Barcelone, te trener Atletico Madrida Diego Simeone.

 U konkurenciji za trenera godine su i tri izbornika, Fernando Santos, koji je s Portugalom osvojio naslov europskih prvaka, zatim Didier Deschamps, čija je Francuska izgubila u finalu Eura, te Chris Coleman, koji je Wales odveo do polufinala EP-a.

>> Pušnik otišao na Lovrinac pokloniti se Tomislavu Iviću

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije