Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVJETSKI DOPRVACI

Evo što svjetski mediji pišu o šokantnom porazu Hrvatske

ađarska - Hrvatska
Foto: Reuters/Pixsell
1/9
24.03.2019.
u 20:08

"Mađarska je porazila Hrvatsku nakon preokreta i u kvalifikacijama za Euro šokirala svjetske doprvake", navodi ESPN

Hrvatska nogometna reprezentacija u susretu je 2. kola skupine E izgubila u Budimpešti od Mađarske sa 1:2. Svjetski mediji suglasni su da je riječ o velikom iznenađenju.

"Mađarska je porazila Hrvatsku nakon preokreta i u kvalifikacijama za Euro šokirala svjetske doprvake", navodi ESPN, dok BBC piše:

"Hrvatska je u Mađarskoj doživjela šok u kvalifikacijama protiv Mađarske, 52. reprezentacije svijeta i tako pomogla Walesu."

Novinar Daily Maila je naveo:

"Velika priča dogodila se u Mađarskoj koja je s 2:1 svladala Hrvatsku, finalista Svjetskog prvenstva", piše Daily Mail.

Španjolska Marca navodi da je "Hrvatska s Modrićem i Rakitićem poražena u Mađarskoj", dok francuski L'Équipe piše "Hrvatska pala u Mađarskoj".

O porazu vatrenih piše se i u susjedstvu. BiH portal Klix tako u naslovu navodi "neuvjerljiva Hrvatska nakon preokreta poražena od Mađarske u Budimpešti", a srbijanski B92 donosi članak pod naslovom "Šok za Hrvate u Budimpešti". Slovenski 24ur piše "Hrvati poveli, a onda je uslijedio mrak" te navodi da su Mađari bacili aktualne doprvake na koljena.

Podsjećamo, Hrvatsku je u vodstvo doveo Ante Rebić (13), do poluvremena je poravnao Adam Szalai (34), da bi prvu pobjedu našim sjevernim susjedima u osmom međusobnom susretu osigurao Mate Patkai (76).

>> Pogledajte incident navijača sa srbijanskom zastavom

Komentara 50

Avatar Admin smetlar
Admin smetlar
20:20 24.03.2019.

daliću razmisli malo o golmanu!

Avatar Gab Dissenter
Gab Dissenter
20:18 24.03.2019.

Hrvatska je pobijedila Hrvatsku. Poprilično točan opis utakmice.

Avatar Mrki medvjed
Mrki medvjed
20:18 24.03.2019.

Na žalost moram reći, kako ovaj poraz nosi pečat Dalića. Slovačka demolira Mađarsku sa 2 : 0 na domaćem terenu, a Dalić kaže, kako bi bio zadovoljan i sa neodlučnim rezultatom. Nismo dobili niti jedan zračni duel, nismo stvorili niti jednu šansu. Gol je plod slučajnosti. Filozofija o golmanu i o igri strpljivosti je čist Dalićev promašaj. Alo Daliću, tako ne igraju vice prvaci svijeta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije