Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VJERNA NAVIJAČICA

Pogledajte izraz lica razočarane predsjednice zbog poraza vatrenih

Kolinda Grabar-Kitarović
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
1/2
24.03.2019.
u 19:57

Predsjednica je bila i na utakmici s Azerbajdžanom kada je poručila da moramo brže igrati i da moramo više riskirati.

Predsjednica RH Kolinda Grabar-Kitarović je na nogometnoj je utakmici Mađarske i Hrvatske u Budimpešti. Predsjednica nije izgledala nimalo zadovoljno nakon što su vatreni nakon preokreta izgubili s 2:1.

Predsjednica se uoči utakmice javila na Facebooku iz Budimpešte i fotografirala se s hrvatskim navijačima.

Podsjećamo, Grabar-Kitarović je bila i na utakmici s Azerbajdžanom kada je poručila da moramo brže igrati i da moramo više riskirati.

- Bilo je OK. Do nedjelje će se oni bolje uigrati. Vjerujem da će biti bolja i dinamičnija utakmica. Vidjeli ste da smo bili dominantni, a oni su od dvije šanse iskoristili jednu. Mislim da je previše igrača bilo u zaleđu, u poleđini, na sredini terena de facto. Ja bih ih više isturila u napad. Mislim da trebamo biti agresivniji, a znate kako ja mislim: 'No risk, no profit'. Treba nekad malo i riskirati - rekla je tada Grabar-Kitarović koja rijetko propušta velike sportske događaje.

Vidjet ćemo hoće li je izbornik Zlatko Dalić poslušati i hoće li Hrvatska danas igrati ofenzivnije.

>> Pogledajte okupljanje navijača ispred stadiona

Ključne riječi

Komentara 49

DU
Deleted user
20:06 24.03.2019.

Mađari borbeni ji, više grizli za pobjedu

Avatar Mrki medvjed
Mrki medvjed
20:06 24.03.2019.

Dalićeva filozofija o golmanima je promašaj. Dalićeva filozofija igraj strpljivo i čekaj šansu je čist promašaj, jer to nekada uspije, ali uglavnom velike momčadi tako ne igraju. Prvaci i vice prvaci gaze ovakve momčadi kao Mađarska sa par golova razlike. Nismo dobili niti jedan zračni dvoboj u protivničkom šesnaestercu. Osim Vide i Rebića nitko drugi nije zaslužio pozitivnu ocjenu.

Avatar comparator
comparator
20:18 24.03.2019.

Kad je netko napaljen kao Mađari onda to treba iskoristiti ali ne panikom u obrani pa gurati loptu u korner . Obrana je bila nesigurna kao nikad do sad . Raketa je djelio neprecizne lopte ,a šuta izvana ni za lijek . Totalno pogrešna taktika i još tome loša izvedba . Kalinić je u dvije utakmice primio dva bezvezna gola i ne izlazi na loptu . Protok lopte spor i nepotrebno stalno po lijevom krilu kao da ne postoji sredina .Na centaršute koji prelijeću cijelu visinu ili završe na prvom bloku se je nepotrebno inzistiralo. Mlakost u startu i još k tome stajanje daleko od igraća kad su protivnici imali posjed je nevjerojatna taktička pogreška . Mađari su udvajali Modrića pa ga je zrebalo staviti naprijed ,a uvesti Badelja . Bila je vidna nervoza napih igrača koji su neprestano negodovali. Imam još štofa i sve je to na račun izbornika ,a joga drugog. Hvala Luki Modriću na izvanrednom zalaganju dok su mnogi zakazali kao neke primadone.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije