Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REAKCIJE SUSJEDA

Evo što pišu mediji iz BiH, Srbije i Slovenije, primijetili su zanimljiv detalj u svlačionici

Dinamo svlačionica
Foto: Printscreen
1/15
19.03.2021.
u 11:14

"U svlačionici je, zanimljivo, bila i zastava Bosne i Hercegovine, iznad igrača modrih", piše SCSport o slavlju nakon utakmice.

Pobjeda Dinama nad Tottenhamom (3:0) i prolazak u četvrtfinale Europske lige odjeknuli su i u medijima u susjedstvu. Evo što pišu portali iz Bosne i Hercegovine, Srbije i Slovenije.

Sarajevski portal Klix navodi da je Zdravko Mamić nakon pobjede nad Tottenhamom objavio fotografiju s Brda ukazanja u Međugorju, gdje je klečao ispred Gospinog kipa, zahvalivši svima koji su dali doprinos velikom uspjehu.

A novinari SCSporta primijetili su zanimljiv detalj u svlačionici Dinama nakon pobjede.

"U svlačionici je, zanimljivo, bila i zastava Bosne i Hercegovine, iznad igrača modrih", piše SCSport o slavlju nakon utakmice.

Foto: Printscreen
Srpski Telegraf navodi sljedeće:

"Senzacija! Oršić skuhao juhu od Pijetlova: Dinamo raznio Tottenham i prošao u četvrtfinale Europske lige."

A B92 u tekstu pod naslovom "Maksimirski vulkan" navodi sljedeće:

"Ugrožena titula, ujedno i prijetnja padom u Konferencijsku ligu, potom smjena trenera Zorana Mamića, optužnica protiv idejnog tvorca Zdravka Mamića, pa onda njegove riječi da će Dinamo Zagreb za tri mjeseca ići u stečaj i ubrzo biti ugašen...

>> Pogledajte ludo slavlje igrača Dinama

Dinamo svlačionica
1/8

Sve su to iskre koje su bile uvod u erupciju "vulkana" na Maksimiru u četvrtak uvečer. I on se srušio na glavu, ni manje ni više nego Josea Mourinha", piše B92.

O utakmici Dinama i Tottenhama pišu i u Sloveniji.

"Nakon povijesne pobjede, stotine Bad Blue Boysa okupilo se ispred stadiona proslavivši uspjeh pjevajući i paleći baklje. Proslavi su se ubrzo nakon utakmice pridružili i zagrebački nogometaši koji su čestitke dobili i od predsjednika Hrvatske Zorana Milanovića", navodi slovenski Dnevnik.

"Mourinho se nakon utakmice ispričao navijačima Tottenhama zbog neočekivane sramote, a potom impresionirao gestom kad je ušao u svlačionicu Dinama i od srca čestitao i pljeskao presretnoj momčadi Damira Krznara, donedavnog pomoćnika Zorana Mamića, kojem prijeti zatvor", navodi Siol.

>> Pogledajte slavlje na Maksimiru nakon utakmice

Ključne riječi

Komentara 38

CH
charle
11:37 19.03.2021.

A šta se čude za zastavu,tamo su sve zastave država iz kojih dolaze igrači Dinama,dok je bio Andrić bila je i srpska zastava

Avatar dystopia
dystopia
11:23 19.03.2021.

kak to da srbi nisu primjetili zastavicu Kosova? je. u svlačionici je i zastavica Kosova!

Avatar TONI
TONI
12:30 19.03.2021.

Za mene je glavna tema rezultat utakmice,a ne zastave. Cestitke DECKIMA !!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije