Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mediji iz regije

Evo što mediji iz Srbije, BiH i Slovenije pišu o Dinamu i Cityju

Manchester City - Dinamo
Foto: Reuters/Pixsell
1/7
02.10.2019.
u 22:05

Srpski Alo piše pak kako se Dinamo herojski držao na Etihadu.

Da Dinamo prođe u play-off LP-a, male su šanse, ako pitate engleske medije. Nakon utakmice protiv Tottenhama “okomili” su se na klub iz Zagreba.

– Dinamo je najbolje oslikao lošu stranu Lige prvaka. Klub koji je osvojio 13 od posljednjih 14 naslova hrvatskog prvaka u istom tom periodu osvojio je samo četiri boda u Ligi prvaka do ove sezone. Jedini hrvatski kreativni doprinos veličini utakmice došao je s južne tribine, iza transparenta “Purgeri”, odakle su gostujući navijači gromoglasno bodrili svoju momčad – stoji u tekstu Daily Maila u kojemu se nastavlja:

– Pojave se, uglavnom gube, sretni su jer uzimaju novac i nadaju se da će naći kupca za nekog od svojih mladih igrača koje imaju u izlogu.

The Telegraph je bio malo blaži kada je pisao o Dinamu.

Nisu zalutali u Ligu prvaka

– Manchester City imao je posjed lopte 81 posto te je imao i 20 udaraca prema golu i deset kornera, ali unatoč tome treba pohvaliti Dinamo na čvrstoj i tvrdo odigranoj obrani zbog koje je City dugo bio bez gola, mnogo dulje nego što su očekivali – piše u The Telegraphu.

No, dok Englezi na Dinamo ne gledaju ozbiljno, mediji iz susjedstva pohvalili su momke Nenada Bjelice. Tako bosanskohercegovački Avaz piše:

– Nogometaši Dinama pokazali su da nisu zalutali u Ligu prvaka i da se zaista bez pretjerivanja radi o vrhunskoj momčadi koja može igrati protiv najjačih klubova na svijetu. Dugo se Manchester City nije namučio kao protiv Dinama.

Srpski Alo piše pak kako se Dinamo herojski držao na Etihadu.

"City bez problema protiv Dinama", piše srpski B92 i dodaje:

"U prvom poluvremenu Manchester je imao inicijativu, preko 70 posto posjeda lopte i praktički igrao 'viktoriju' pred golom Dinama. Ipak, koliko god da su bili dominantni na loptu, u prvih 45 minuta nisu uspjeli postići gol.

A ovako slovenski Delo opisuje utakmicu:

"Dinamo i naš reprezentativac Petar Stojanović su vrlo dugo odolijevali favoriziranom Manchester Cityju."

Ključne riječi

Komentara 33

Avatar Bell940
Bell940
08:05 03.10.2019.

Gledao i nisam baš oduševljen s utakmicom i dinamo je imao sreće da ne odnese doma 5 ili više kom. Vjerujem da će biti 2 ili 3 u skupini, ovisi o igri i rezultatu sa šahtaru

SL
Slovenec
23:29 02.10.2019.

Koga briga u regionu za dinamo??

OD
odisej22
03:44 03.10.2019.

Poruka ovima koji su protiv regije i regiona,bosanska izreka: dabogda te kćeri knez uzeo ali oko kuće ti cigani letaju. Budalaši,Bosna i Srbija su naša regija ,imamo granicu sa njima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije