Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRENER CITYJA

Guardiola nakon pobjede nad Dinamom: Jako mi je žao...

Nenad Bjelica i Pep Guardiola
Foto: Reuters/Pixsell
1/11
02.10.2019.
u 17:47

- Jako mi je žao. Znam da je za razvoj nogometaša najbolje da igra, ali on je tako mlad. On zaslužuje igrati i žalim mu davati minute. Svaki put kad ne igra kažem mu da je mi je žao - rekao je Guardiola o strijelcu Fodenu.

Dinamo je sinoć u drugom kolu Lige prvaka poražen na gostovanju kod Manchester Cityja s 2:0.

Modri su se odlično držali sve do 66. minute kada je gol za City postigao Raheem Sterling nakon dodavanja Riyada Mahreza, a na 2:0 je povećao Phil Foden u petoj minuti sudačke nadoknade. 

Trener Cityja Pep Guardiola nakon utakmice se osvrnuo na 19-godišnjeg Fodena i izjavio da mu je žao što mu ne može dati više minuta.

- Jako mi je žao. Znam da je za razvoj nogometaša najbolje da igra, ali on je tako mlad. On zaslužuje igrati i žalim mu davati minute. Svaki put kad ne igra kažem mu da je mi je žao - rekao je Guardiola.

Guardiola je zatim ispričao tko je sve konkurencija Fodenu.

- Tu su Kevin de Bruyne, Rodri, Bernardo Silva, David Silva i Gündogan. Ne znam koliko  je igrača njegove dobilo više minute od njega. On će biti nevjerojatan nogometaš u budućnosti. Jako vjerujemo u njega, ali je situacija trenutačno ovakva kakva je - dodao je Guardiola.

Pohvalio je i strijelca prvog gola Raheema Sterlinga.

- Puno sam puta rekao da će za par godina biti bolji igrač nego sada. On je talentiran i želi zabijati, uvijek je u prilici. Kad sam došao u klub, igrao je dobro, ali nije mario za pogotke. Sada je i to popravio - rekao je Guardiola.

Ključne riječi

Komentara 3

KE
kentie
18:38 02.10.2019.

Da onomad Reijkaard nije bio smion i ludo hrabar, pa poletarca Messija ubacivao u vatru sa seniorima, ne bi Barca osvojila ovoliko trofeja....

DU
Deleted user
18:15 02.10.2019.

Otvaram raspravu :-)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije