Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 111
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nikola Jurčević

Evo što je trener Dinama poručio nakon poraza od Rijeke

Nikola Jurčević
Foto: Igor Soban/PIXSELL
1/13
28.04.2018.
u 19:32

- Objektivno smo mogli doći do golova i bodova, kao i protiv Osijeka. Osim bodova, koji se jedini pišu, možemo biti zadovoljni u ovoj utakmici.

Dinamo je danas izgubio od Rijeke na Maksimiru (0:1), iako je imao svojih prilika i mogao je do bod(ov)a. Nikola Jurčević imao je problema s izostancima, zbog čega su za modre zaigrali i neki iz B momčadi, što je rezultiralo porazom.

-  Sve je skupa moglo drugačije završiti. Čestitam Rijeci na pobjedi, imali smo velikih problema oko sastavljanja sastava, igrali smo s četiri debitanta. Žao mi je zbog tih dečki, svi su dali svoj maksimum, bili smo dominantni, stvorili smo više šansi. Nažalost 0:1 se piše, okrećemo se idućoj utakmici u kojoj ćemo biti kompletniji i kvalitetniji, rekao je Jurčević pa dodao:

- Svako tko je gledao utakmicu vidio je kako je momčad dala svoj maksimum, ne mogu im zamjeriti.

Nikola Jurčević
1/10

Danas nije bilo ni Sose i Benkovića, a iz igre je u 26. minuti izašao Ćorić.

- Na zadnjem treningu imali su određenih problema, ali ubrzo će se vratiti u pun pogon. Ćorić? Za sad ne mogu s precizno reći, dobio je udarac u patelu. 

Dinamo u zadnje vrijeme pokazuje da ima problema s realizacijom.

- Objektivno smo mogli doći do golova i bodova, kao i protiv Osijeka. Osim bodova, koji se jedini pišu, možemo biti zadovoljni u ovoj utakmici. 

Ključne riječi

Komentara 9

KA
Karloho
22:20 28.04.2018.

Pa sto se događa s ovim Delacom već je napisao dva normalna članka bez pljuvanja...

Avatar zagorac2
zagorac2
09:23 29.04.2018.

mislim da Mamic ipak nije dovoljno dobar da vodi Dinamo - o k ja ga nisam pljuval ali ako on svakih par mjeseci mjenja trenera i dovodi nekog slijepca koji ce mu se klanjat umjesto nekog ko ce radit stvarno dobar posao ko np. Biscan mislim da je vrijeme da se makne ali i ako on svaku godinu prodaje sve kaj vrijedi i dovodi neke lijeve slijepce koji nemaju vrijednost znaci da on ipak nije ni bljizu onag kaj vele da je on sposoban jer sposoban covjek ce naci sponzere koji ce ulozit ili poklonit neku sumu love za tim kojeg vole ili samo simpatiziraju ko np. Kos u Hajduku koji je dovel Jajduk do vrlo dobre razine u financijskom smislu a i da ga nisu orijune maknule mislim da bi ga i igracki unaprijedio i doveo u slijedecih godinu dvije visu klasu igraca - tocno da nam ne trebaju ti razni Simici, Stanici i ini ali treba nam neko ko ce vodit i stvarat Dinamo kao veliki klub koji je u Hrvatskoj ipak osvojio nesto u evropi i ko nece samo zivjet od prodaje najboljih nego ce uspjet i da zadrzi najbolje i uspjet i nekog od 3 pratiocabipak bar uzet jedan bod - neznam dali jeBiscan dovoljno dobar ali ako miu gledamo taj kratki vjek na vrhu klubova koje vodi on je ipak vrlo uspjesan dok ovi svi Mamicevi slijepci osim njegovog brata su neuspjesni istvarno guzolisci i slijepci

Avatar zagorac2
zagorac2
08:59 29.04.2018.

ustvari sretni smo mi kaj Hajduknije nis ali ni Rijeka nije nesto ali nije sigurno da cemozadrzat tu prednost jer u Koprivnici mi gubimo ali ne samo u Koprivnici i mislim da ce izmedju Hajduka i Rijeke biti odlucen prvak jer mi nismo dovoljno dobri i ako pogledamo realno mi smo izgubili sve 3 utakmice sa nasim pratiocima i to sa Hajdukom, Osjekom i sad Rijekom avto znaci da smo mi ipak sirotinja koja nije dostojna prvog mjesta

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije