Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GOL I ASISTENCIJA

Evo što je poručio Dinamov junak, a poslao je poruku i navijačima

Spartak - Dinamo
Foto: Reuters
1/11
25.10.2018.
u 21:11

- Dobro smo im parirali, išli smo čvrsto u duele. Pozivam sve navijače da dođu na iduću utakmicu na kojoj želimo potvrditi prolazak.

Dinamo je u trećem kolu Europske lige u Trnavi svladao Spartak (2:1) i došao na korak do prolaska skupine. Junak je bio Mario Gavranović koji je zabio gol i upisao asistenciju.

- Došli smo ovdje po tri boda i uspjeli smo pobijediti. Nije bila laka utakmica, ali smo uspjeli preokrenuti i doći blizu prolaska skupine - rekao je Gavranović i dodao:

- Dobro smo im parirali, išli smo čvrsto u duele. Pozivam sve navijače da dođu na iduću utakmicu na kojoj želimo potvrditi prolazak.

Spartak - Dinamo
1/13

Dinamo je nakon pogreške primio gol, no uspio je okrenuti utakmicu.

- Još smo vruće glave, bod nas dijeli do proljeća. Čuo sam da su nam poništili regularan gol, a primili smo pogodak iz jednog udarca - rekao je Dino Perić.

Amer Gojak je dodao: 

- Teška utakmica, ali najvažnije da smo pobijedili.  Vjerovali smo u sebe, u svlačionici smo rekli da idemo pobijediti i to smo napravili. Svi smo vjerovali u tu pobjedu, rekli smo da ćemo ginuti jedan za drugoga i da će golovi doći.

U idućem kolu 8. studenog sastaju se isti suparnici, samo će zamijeniti domaćinstva. Dinamo i Spartak će igrati na Maksimiru, a modrima je zbog kazne zatvorena sjeverna tribina.

>> Pogledajte slavlje dinamovaca

Komentara 4

Avatar Toni Broo
Toni Broo
21:46 25.10.2018.

Bravo Dinamo i čestitke Bjelici i igračima na ovom uspjehu! Skupljaju se bodovi za klupski i hrvatski koeficijent. Dinamo će ove godine imati veći klupski koeficijent nego da igra LP, a u financijskom smislu bi Dinamo mogao dohvatiti novac kaoo da su igrali grupnu fazu Lige Prvaka i ono što je najvažnije, ovim uspjehom je svim igračima cijena narasla za duplo. Dinamova budućnost je u sportskom i financijskom smislu fantastična! Hvala Mamiću jer je doveo Bjelicu koji je i sam potvrdio nedavno u jednoj emisiji da je došao u Dinamo isključivo na inzistiranje Zdravka Mamića! Sve se idealno posložilo iako su partijske sile imale neke druge ciljeve s Dinamom. Događa se isto što i s reprezentacijom, svi igrači te zaposlenici Dinama su homogenizirani i motiviraniji nego ikada da prkose svim zlotvorima koji raznim zlouporabama institucija i medija žele uništenje Dinama i Mamića.

DU
Deleted user
21:17 25.10.2018.

Čestitke momci posebno Mariu, iako je pravilo da se ne slavi pogodak protiv bivše momčadi ( Rijeka ) Mario ga s oduševljenjem slavi što samo pokazuje njegovu privrženost modrom dresu, bravo Mario !

ED
europski dinamo
22:27 25.10.2018.

Veliki dinamovac Gavranović sa 2 fenomenalna poteza riješio utakmicu i donio proljeće u Europi. Može li bolje?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije