Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAŠTITNIČKI ČIN

Evo kako je Kuže branio Bobana od policije 13. svibnja 1990.

kuze
Screenshot YouTube
16.06.2013.
u 22:20

Trener Dinama bio je u neposrednoj blizini kada je Boban dobio udarac od policije nakon čega je digao ruke u njegovu obranu

Josip Kuže preminuo je u 61. godini života, a zauvijek će ostati upamćen od Dinamovih navijača. U dva navrata je vodio plave, u sezoni 2005./2006. kada je u Maksimir donio naslov nakon povratka iz \'lige za bedaka\' te u sezoni 1989./1990. kada je bio jedan od sudionika nikad odigrane utakmice sa Crvenom zvezdom.

Tada je, uslijed nereda na terenu kada su policijske snage tukle po domaćim navijačima i igračima, stao u njihovu obranu, pokušavajući smiriti situaciju.

Zvone Boban dobio je udarac od policije, a Kuže je tada digao ruke ne bi li zaustavio daljnje nasilje prema svom igraču. Slavni Bobanov \'high-kick\' uslijedio je par trenutaka kasnije...

>> Otišao miljenik navijača: Trener Josip Kuže preminuo u 61. godini

>> Dirljiv susret Kužea i Belina, obojica se odlično drže

>> Kuže: Izgubio sam 15 kg nakon kemoterapije, ali osjećam se dobro

>> Klopp me ne kopira, on ima svoj stil igre i radi sjajan posao

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije