Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KALKULACIJE

Evo kako Dinamo može do lakšeg ždrijeba i koliko će zaraditi

Slavlje igrača Dinama
Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/9
09.11.2018.
u 06:30

Plavi su ovom pobjedom već osigurali mjesto na ždrijebu u Nyonu, a tko ih čeka u šesnaestini finala, doznat će na ždrijebu 17. prosinca.

Dinamo je napokon skinuo prokletstvo i nakon 49 godina dočekao europsko proljeće.

Do njega su stigli pobjedom s rezultatom 3:1 protiv Trnave, no modri još nisu osigurali prvo mjesto iako imaju već 12 bodova.

Naime, njega mogu osigurati bodom u Istanbulu već u sljedećem kolu. Ako plavi izgube u Turskoj, onda će im za prvo mjesto trebati bod protiv Anderlechta u posljednjem kolu, ali pod uvjetom da ne izgube s više od 4:1 u Turskoj. 

>> Pogledajte slavlje dinamovaca u svlačionici

Ako s tri ili više razlike izgube kod Fenera, onda će protiv belgijske momčadi morati loviti pobjedu. Naravno, prvo mjesto mogu osigurati i s dva poraza ako Fener ne pobijedi u Trnavi u zadnjem kolu.

Raspored do kraja :
29. studenoga: Fenerbahce - Dinamo, Anderlecht - Spartak
13. prosinca: Dinamo - Anderlecht, Spartak - Fenerbahce

Plavi su ovom pobjedom već osigurali mjesto na ždrijebu u Nyonu, a tko ih čeka u šesnaestini finala, doznat će na ždrijebu 17. prosinca.

Spomenimo i kako je Dinamu ulazak u Europsku ligu donio 2,92 milijuna eura, a svaka pobjeda do sada dodatnih 570.000 eura. Kao pobjednik skupine mogu zaraditi dodatni milijun, kao drugi 500.000 eura. Dodatnih pola milijuna eura dobit će jer su se plasirali u šesnaestinu finala Europske lige.

>> Pogledajte i najavu 'Plave devetke'

Ključne riječi

Komentara 20

DU
Deleted user
07:55 09.11.2018.

Bravo Maminjo. Gurajte dok ide u Eoropi,a onda za Olma uzmite 40 milijuna eura i kupite par mladih i perspektivnih igrača. Ovako se vodi klub,a ne ko huliganska ekipa Hajduk ,iako i među Dinamovim navijačima ima sličnih ,koji bi vodili klub i uništili ga. Svuda se mora znati gazda i onda sve štima.

PR
prajdali100
07:55 09.11.2018.

Sjajno ! Po svaku cijenu zadržati momčad na okupu i pojačati se !!!

Avatar southman
southman
07:33 09.11.2018.

Sve čestitke ! Samo bez pretjerane euforije. Uz malo sreće mogao bi Dinamo i na proljeće što reći ukoliko sada na krilima ovih pobjeda ne krene rasprodaja !?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije