Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KALKULACIJE
Povratak na članak

Evo kako Dinamo može do lakšeg ždrijeba i koliko će zaraditi

Plavi su ovom pobjedom već osigurali mjesto na ždrijebu u Nyonu, a tko ih čeka u šesnaestini finala, doznat će na ždrijebu 17. prosinca.

Komentari 20

DU
Deleted user
07:55 09.11.2018.

Bravo Maminjo. Gurajte dok ide u Eoropi,a onda za Olma uzmite 40 milijuna eura i kupite par mladih i perspektivnih igrača. Ovako se vodi klub,a ne ko huliganska ekipa Hajduk ,iako i među Dinamovim navijačima ima sličnih ,koji bi vodili klub i uništili ga. Svuda se mora znati gazda i onda sve štima.

VL
PR
prajdali100
07:55 09.11.2018.

Sjajno ! Po svaku cijenu zadržati momčad na okupu i pojačati se !!!

VL
Avatar southman
southman
07:33 09.11.2018.

Sve čestitke ! Samo bez pretjerane euforije. Uz malo sreće mogao bi Dinamo i na proljeće što reći ukoliko sada na krilima ovih pobjeda ne krene rasprodaja !?

VL
Avatar mladen valentić
mladen valentić
13:32 09.11.2018.

Pošto se nad Zagrebom spustila gusta magla, a ona se koristi u ustaškoj koračnici, Stevanović je odlučio o tome obavjestiti i čelništvo UEFE, pa zbog te neprimjerene vremenske nepogode bi mogla uslijediti i kazna Dinamu :-)!

VL
BU
Bubalamala
08:42 09.11.2018.

Momčad djeluje opušteno,uživaju u igri i to donosi rezultate.Danas u Dinamo igra dosta mladih perspektivnih igrača, koji su željni uspjeha, dok je Dinamo ne tako davno dovodio igrače koji su bezvoljno šetali terenom.Osjeća se pozitivni naboj oko Maksimira, publika se vratila,jer im je vraćen voljeni Dinamo !

VL
BI
binki
07:25 09.11.2018.

Da se bilo lopine ranije riješiti a i onih velikih trenera krune,čačića i zokija.

VL
Avatar Manolique
Manolique
08:18 09.11.2018.

Kako momci odmah opuštenije igraju čim nema Joce Amsterdama

VL
KO
konoplja
08:02 09.11.2018.

Najveću uspjeh Dinama je to što se riješio parazita Mamića! Nisam vidio da je samo barem jedan nogometaš rekao hvala Zdravko i ti si zaslužan za naše uspjehe, znači nitko se nije sjetio Mamića to vam valjda govori sve o njegovim zaslugama, čak ni Lovren nije nikada rekao hvala ti Zdravko! Što to onda govori, da su svi jedva čekali da se Mamić zatvori kako bi mogli normalno funkcionirati i sada vidimo da naši igrači više ne igraju u grču, nisu rezultati bez veze došli nakon bijega osuđenog kriminalca!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.