Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAŠI U EUROPI

Evo gdje možete gledati utakmice Dinama, Hajduka i Osijeka

Dinamo - Cibalia
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
24.07.2017.
u 13:44

U četvrtak nas očekuju nastupi čak tri hrvatska kluba u trećem pretkolu Europske lige.

Pred nama je bogat tjedan hrvatskih nogometnih klubova u Europi što će HTV detaljno popratiti. Prvi na teren izlaze nogometaši Rijeke koji će u srijedu u 18:45 gostovati kod Salzburga u prvoj utakmici trećeg pretkola Lige prvaka. Ta će se utakmica moći gledati na nacionalnoj televiziji, na HTV-u 2.

U četvrtak nas očekuju nastupi čak tri hrvatska kluba u trećem pretkolu Europske lige. Susret Brondby - Hajduk (20:00) prenosit će HTV 2, dok će se utakmica Dinama i Odda (20:45) moći pratiti na HTV 1. Utakmicu PSV - Osijek (19:00) radit će HNTV.

Dinamo - Cibalia
1/25

U program su se umiješali i hrvatski vaterpolisti koji bi polufinale Svjetskog prvenstva mogli igrati u četvrtak u 22:00, ako prođu Italiju. I taj će susret prenositi HTV.

Komentara 3

Avatar lisabon
lisabon
14:04 24.07.2017.

Vjerujem da ce sada javiti navijaci Hajduka s primjedbom zasto Hajduk na HTV2,a Dinamo na HTV1.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije