Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nova nagrada

Erling Haaland proglašen najboljim norveškim nogometašem u prošloj godini

Premier League - Manchester City v Wolverhampton Wanderers
Jason Cairnduff/REUTERS
25.01.2023.
u 16:00

Čudesni Norvežanin dobio je novo priznanje i to u svojoj domovini

Norveška nogometna zvijezda Erling Haaland treći je put zaredom proglašen najboljim nogometašem godine u Norveškoj, objavio je u srijedu Norveški nogometni savez.

- Naravno da je sjajno ponovno pobijediti. To pokazuje da nešto radim kako treba - rekao je 22-godišnji napadač Manchester Cityja. Haaland je posebno zahvalio fizioterapeutima koji svakodnevno rade s njim i ulažu nebrojene sate u njegov oporavak nakon napornih treninga i utakmica, posebno u Manchesteru.

Haaland je prvi je strijelac engleske Premier lige, nakon dobre polusezone ima već 25 ligaških golova.

U ženskoj konkurenciji pobijedila je igračica Chelseaja Gura Reiten. Zadnje tri godine nagradu je dobila Caroline Graham Hansen.

Standings provided by Sofascore

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije