Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi broj Maxa na kioscima

Eriksson: Želim voditi momčad s Modrićem i Kranjčarom

Max
VL
29.07.2011.
u 20:01

– Sigurno bih jednog dana ponovno želio biti izbornik. Trebala bi to biti jaka reprezentacija, momčad za visoke domete. Da, baš kao Hrvatska – rekao je u ekskluzivnom intervjuu za Max Sven-Göran Eriksson

– Sada sam trener Leicestera, vlasnici imaju velike ambicije za Premiership i potpuno sam posvećen tom poslu, ali sigurno da bih jednog dana ponovo želio biti izbornik. Trebala bi to biti jaka reprezentacija, momčad za visoke domete. Da, baš kao Hrvatska – rekao je u ekskluzivnom intervjuu za Max Sven-Göran Eriksson (63), karizmatični stručnjak, jedan od najuspješnijih u Europi (s Göteborgom osvojio Kup Uefe, vodio Benficu, Romu, Fiorentinu, Sampdoriju, Lazio, Manchester City, reprezentacije Meksika i Bjelokosne Obale).

Doveo Ćorluku u City

Najviše ga pamtimo kao izbornika Engleske, ali i po eksplozivnim seks-aferama. Eriksson pak jako dobro pamti oglede s Hrvatskom (pobijedio nas na EP-u 2004.), a posebno prati hrvatske igrače. U Manchester City doveo je Ćorluku, a imao je i drugih planova.

– Već onda htio sam dovesti Luku Modrića u City. To je igrač kojeg bih volio imati u momčadi, zato bih mogao voditi Hrvatsku. U Leicesteru sam htio i Niku Kranjčara, kod mene bi jako skočio, ne razumijem što rade i zašto ga drže u Tottenhamu...

Novi Max donosi i intervju s našim iskusnim stručnjakom Ottom Barićem koji upozorava Dinamo i Jurčića:

Sudionica seks-skandala

– Dinamo sad dobro igra, ali još nije naišao na prave europske momčadi. Jurčić će morati drukčije postaviti igru, sa sadašnjim sustavom ne vjerujem da može proći, na primjer, austrijski Sturm. Novi Max otkriva i tko je Alica Cvetković, višestruka prvakinja u bodybuildingu i bodyfitnessu, koja se našla usred seks-skandala s elitnom prostitucijom. Predstavljamo i najveću Blankinu prijetnju za skori SP u Južnoj Koreji, rusku ljepoticu i mladu mamu Anu Čičerovu koja se nakon rođenja djevojčice vratila skokovima i postigla rezultat sezone – 207 centimetara.

Dinamo sad dobro igra, ali još nije naišao na prave europske momčadi. Jurčić će morati drukčije postaviti igru, poručuje Otto Barić

Ključne riječi

Komentara 12

Avatar Ron Burgundy
Ron Burgundy
20:47 29.07.2011.

Svene, bježi dalje od naše repke

PE
PeterBeardsley
02:43 30.07.2011.

Di će s ovim pizdunom? Eriksson ubere masu love nizašto, a što god takne, pretvori u govno. Osim Lazia, to je već bilo govno.

OB
-obrisani-
20:39 29.07.2011.

OK Baricu, a sto nam svima nisi rekao kako treba postaviti igru

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije