Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON 3:0

Junak Istre: Hajduk je jedna od najboljih momčadi u Hrvatskoj, ako ne i najbolja

U susretu 10. kola HNL-a Hajduk i Istra1961 na Poljudu igrali 2-2
Miroslav Lelas/PIXSELL
29.01.2023.
u 23:04

Ante Erceg je bio junak utakmice za Istru 1961 u velikoj 3:0 pobjedi protiv Hajduka s dva pogotka, a nakon utakmice je hvalio suparnika, inače svoj bivši klub

Junak utakmice Ante Erceg je nakon pobjede Istre nad Hajdukom (3:0) i dva postignuta pogotka bio prezadovoljan izvedbom svoje momčadi. Bivši nogometaš Hajduka je inače u sjajnoj formi otkako je došao u Istru s devet prvenstvenih pogodaka ove sezone, a osim u ovoj utakmici Hajduku je ove sezone zabio i na Poljudu u 2:2 remiju.

- Prvo bih čestitao svim momcima i ljudima u klubu na ovoj fantastičnoj predstavi koju smo pružili danas. Jednostavno smo bili bolji, ali ne zato što je Hajduk bio loš, Hajduk je prvo poluvrijeme odigrao jako dobro, drugo također - započeo je Erceg, pa nastavio:

- Ali, mi smo ukupno bili bolji, imamo dobru ekipu i moralo je doći na naplatu sve što smo dosad radili. Još jednom čestitam svima jer ovo smo zaslužili.

29.01.2023., Pula - SuperSport HNL, 19. kolo, NK Istra 1961 - HNK Hajduk. Photo: Srecko Niketic/PIXSELL
Foto: Srecko Niketic/PIXSELL, ilustracija

Erceg je istaknuo da nije previše iznenađen činjenicom što je Istra uspjela svladati, ali je isto tako i pohvalio Hajduk.

- Znali smo da smo dobri. Znamo što Hajduk predstavlja, Hajduk je jedna od najboljih momčadi u Hrvatskoj, ako ne i najbolja. Mi znamo svoje prednosti, bili smo bolji u svakom duelu i pasu, zaslužena pobjeda i jako važna tri boda - rekao je Erceg, te zaključio:

- Već u petak nas čeka Varaždin, treba se što prije rekuperati i pokušati pred našom publikom, kojoj ovim putem zahvaljujem na prekrasnoj atmosferi, otići po nova tri boda. Nastavljamo dalje uživati u nogometu.  

Komentara 4

DU
Deleted user
09:54 30.01.2023.

Lupaš Ante.....lupaš.....najbolji hs...ha...🙉🙉🙉

SP
Stari panj
23:31 29.01.2023.

A ja mislio da će Hajduk biti prvak.

CA
Cambridge
15:53 30.01.2023.

Ante, dobar si, trebao bi biti u Hajduku, kao i Teklić, ali ne lupetaj gluposti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije