Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 191
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FABIO KRALJ NA OTOKU

Englezi zaštitili i Capellovu privatnost

Fabio Capello
Reuters
24.09.2009.
u 20:32

Nigdje novine nisu tako agresivne kao u Engleskoj, nigdje nisu ni tako žute. Pa se upravo ondje dogodio nesvakidašnji slučaj.

Za bilo koju zemlju još bismo razumjeli, ali da se u engleskim medijima ne mogu objaviti fotografije Fabija Capella snimljene na javnom mjestu, to je doista nevjerojatno.

Naime, News of the World i Daily Mail objavili su fotografije s plaže engleskog izbornika i njegove supruge. Nakon Capellove reakcije, preko nogometnog saveza i novinarskog društva stigla je isprika tih novina koje su brzo platile i kaznu jer su objavile fotografiju. Na Capellov zahtjev, novac je otišao u fond sir Bobbyja Robsona koji se bavi financiranjem borbe protiv raka.

Predsjednik Engleskog saveza (FA) lord David Triesman i izvršni direktor Ian Watmore u ekskluzivnom intervjuu za Daily Mail (gospoda uglavnom uopće ne daju izjave) pohvalili su se da su zaštitili Capellovu privatnost.

– To što nismo uspjeli sa Svenom Goranom Erikssonom uspjeli smo napraviti s Capellom i on je sada miran.

– Ne vidim drugi način da se zaštiti nečija privatnost osim da se naprave ugovori saveza i medija – kaže pravnik HNS-a Vlado Iveta. Hm, bilo bi zanimljivo vidjeti može li se tako "skriti" Slavena Bilića.

U FA-u ne dvoje da će Capello ostati do 2012.

– Ništa što je Capello rekao ili napravio ne pokazuje da neće odraditi ugovor. Reprezentacija je izvanredno napredovala. Fabio ima fantastične ambicije za SP i za EURO 2012., a sviđa mu se život ovdje. Nije opsjednut samo nogometom, već voli kulturu, umjetnost, glazbu... – izjavio je Watmore za Daily Mail.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije