Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mediji na Otoku

Englezi tvrde: Luka će biti ključan za prolaz

\'Tottenham\'s Croatian midfielder Luka Modric (R) fights for the ball with AC Milan\'s Brazilian forward Robinho during their Champions League football match on February 15, 2011 at San Siro Stadium
AFP
16.02.2011.
u 18:10

Na Otoku se već špekulira da će Niko Kranjčar na ljeto za 10 milijuna funti potpisati ugovor s Liverpoolom. – Vezni red dobro je funkcionirao i bez Modrića, no da je ušao prije u igru, dominacija Spursa bila bi veća – pišu na Otoku.

Za posljednjih pola sata, koliko je proveo u igri na San Siru u srazu s Milanom, Goal. com hrvatskog reprezentativca Luku Modrića ocijenio je sa 6,5.

– Mučio se da uđe u ritam utakmice nakon što je protekla dva tjedna bio ozlijeđen, ali pola sata igre svakako mu je koristilo. Bit će ključni igrač Tottenhamova nastojanja da nakon uzvrata ide dalje – piše taj internetski portal.

Luka je očito premostio nedavne teškoće nakon operacije slijepog crijeva, a učinkom našeg virtuoza u veznom redu detaljnije se bavio The Guardian.

– Luka Modrić, koji je ušao u drugom dijelu, igrao bi od početka da se oporavio. Ali, impresivna igra Palaciosa i Sandra pokazuje da, čak i bez Luke Modrića, vezni red Spursa nije bio loš. Iako bi Modrić bolje iskoristio posjedovanje lopte koje bi Spursi uživali da je ranije ušao u igru, rezervni veznjaci bili su impresivni na centru terena. To posebno vrijedi istaknuti jer ne igraju zajedno. Ispred njih su Modrić, Huddlestone i Jenas, ali u Milanu su izgledali kao uigrani partneri – komentira Guardian.

Niko Kranjčar ispunio je svoj san da nastupi na San Siru, a njegovih 15 minuta ocijenio je jedino Goal. com. Dobio je solidnu šesticu, uz ovo objašnjenje:

– Dobio je 15 minuta da pokuša razbiti Milanovu obranu, ali nije sudjelovao u akciji kojom su Spursi zabili gol koji su toliko željeli.

Mnogi su, nakon odličnih izdanja u Premiershipu, Niku očekivali u udarnoj postavi protiv Milana. No Trener Tottenhama Harry Redknapp priliku na lijevoj strani dao je Stevenu Pienaaru.

Svojom igrom i potezima u prvenstvu Niko Kranjčar je ponovo privukao pozornost, a već se počelo špekulirati da će na ljeto otići iz Tottenhama bez obzira na to što se Redknapp kune da neće pustiti našeg reprezentativca. Kao moguća destinacija spominje se Liverpool koji traži pojačanje u kreativnom dijelu srednjeg reda. Oni vjeruju da je Niko pravi izbor za to mjesto. Internetski portal Caughtoffside.com piše da će Liverpool na ljeto Kranjčaru ponuditi 10 milijuna funti.

Komentara 6

Avatar Idler 3
Idler 3
23:13 16.02.2011.

Ja sam se malo prepal kad sam ga vidjel kak ulazi u igru...no valjda je današnja medicina toliko napredovala pa je i to moguće. Inače veza im je funkcionirala dok su Pienaar i V-der-V imali snage, a onda su počeli opasno visit !!!

DU
Deleted user
16:25 17.02.2011.

Englezi tvrde: Luka će biti ključan za prolaz ------------------------------------------------------------ ja ovo pisem iz engleske, i nigdje procitao niti cuo, ajde ti meni sad novinaru reci dje si to procito, ili ostavi link pa da i ja procitam

Avatar akromegalija
akromegalija
19:17 16.02.2011.

Na Otoku kod Županje ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije