Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZBOG NOVOG VIDEA

Englezi se digli na noge: Fifa opet pokrenula istragu zbog Vidinog videa

Domagoj Vida Hrvatska Rusija
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
10.07.2018.
u 16:29

Ne treba ni pričati kakav su pritisak nakon novog Vidinog videa na Fifu napravili Englezi.

Nakon nove snimke Domagoja Vide koja je procurila u javnost, a na kojoj je on s bocom pive u društvu Ivice Olića, Fifa je pokrenula novu istragu.

Podsjetimo, Vida je u nedjelju dobio upozorenje Fife nakon što je zajedno s Ognjenom Vukojevićem nakon pobjede protiv Rusije vikao: Slava Ukrajini.

Ognjen Vukojević zbog toga je izbačen iz reprezentacije.

>> Evo kako je Hrvatska slavila pobjedu vatrenih

- Ajmo, kafano, plaćam kad dolazim. Slava Ukrajini! Beograd gori, ajmo. Pozdravi kafanu Beograd u Kijevu, tamo smo palili – rekao je Vida, a onda zapjevao hit Tome Zdravkovića 'Kafana je moja sudbina'.

No, novo spominjanje Ukrajine nije promaklo Fifi koja analizira novu snimku, pa treba vidjeti hoće li biti nekih kazni za Vidu.

Ne treba ni pričati kakav su pritisak nakon novog Vidinog videa na Fifu napravili Englezi.

Domagoj Vida Hrvatska Rusija Domagoj Vida Hrvatska Rusija
1/6

Komentara 114

DU
Deleted user
16:41 10.07.2018.

Prema novim fufinim pravilima zabranjeno je disati prije utakmice! Neka pati koga smeta🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷✌✌✌✌

Avatar bukovica.tg
bukovica.tg
16:40 10.07.2018.

v.list na vasu zalost vida igra HR rastura engleze. Osvajamo titulu a vi patite patita i cekajte fudbalski mec Kosovo Srbija i Uzivajte

Avatar __MAX__
__MAX__
17:05 10.07.2018.

Za ovo je Dalic kriv. Trebao je igracima zabraniti bio kakvo komentiranje na FB ako se ono tice politike i nekakve podrske nekoj zemlji koja nije HR.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije