Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hodgson ODLAZI

Engleski izbornik podnio ostavku nakon sramotnog ispadanja od Islanda

Roy Hodgson
Foto: Reuters
1/5
27.06.2016.
u 23:39

– Žao mi je što smo ispali, ali se takve stvari događaju. Nadam se da će Engleska na sljedećem velikom natjecanju napraviti velike stvari, što nama nije uspjelo – rekao je Hodgson

Engleska nogometna reprezentacija večeras je pretrpjela jedan od najsramotnijih poraza u povijesti i ispala s Eura. Nakon što je Island prošao u četvrtfinale, engleski izbornik Roy Hodgson napravio je jedinu logičnu stvar koju je mogao – podnio je ostavku.

– Ispali smo i vrijeme je da netko drugi preuzme ovu momčad koja je puna ambicioznih i talentiranih nogometaša. Napravili su sve što sam tražio od njih. Bile su ovo sjajne četiri godine i s ponosom sam vodio reprezentaciju. Žao mi je što smo ispali, ali se takve stvari događaju. Nadam se da će Engleska na sljedećem velikom natjecanju napraviti velike stvari, što nama nije uspjelo – rekao je Hodgson.

Hodgson je reprezentaciju preuzeo 2012. godine i ostvario 58,9 posto pobjeda. Engleska je na Euru osvojila pet bodova u skupini B i završila druga, iza Walesa, a ispred Slovačke i Rusije.

>> Najveća senzacija Eura! Debitant i država s 330.000 stanovnika izbacila Englesku

Komentara 10

MA
...Marsijanac
05:41 28.06.2016.

Cacicu odlazi.

Avatar Oneill
Oneill
08:57 28.06.2016.

To je stil i kultura i pravi sport.

CI
cinbenik
06:01 28.06.2016.

Isto kao i nasa spodoba od trenera,a ja on je pobjednik EU jer je ispao od Portugala.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije