Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tresu se stolice

Engleske kladionice: Tko će prvi izgubiti posao, Bilić ili Koeman?

Slaven Bilić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/7
21.10.2017.
u 12:00

Engleski mediji tvrde kako "Bilić na klupi čekićara neće izdržati do Božića"

Nakon devetog kola engleske lige Bilićev West Ham imat će osam bodova. Poraz od Brightona (0:3) ozbiljno je uzdrmao menadžersku stolicu hrvatskom treneru. Slaven Bilić razgovarao je poslije utakmice s Davidom Sullivanom i čini se kako još uvijek ima podršku vlasnika kluba.

- Situacija nije dobra, ali nema skrivanja. Razgovarao sam s vlasnicima i odluka je na njima – rekao je Slaven Bilić i dodao:

- Razočarani smo, no ja sam borac i možemo okrenuti situaciju. Uspijevali smo to i ranije, a možemo i sada.

No, engleski mediji tvrde kako "Bilić na klupi čekićara neće izdržati do Božića". Kladionice na Otoku objavile su nove tečajeve po kojima je hrvatski trener prvi kandidat koji bi mogao izgubiti posao, nakon poraza je preskočio Evertonova menadžera Ronalda Koemana. 

Slaven Bilić
1/13

Mnogi su kritizirali igru čekićara u porazu od Brightona. Stručni komentatori Skya Jamie Carragher i Gary Neville bili su vrlo konkretni.

- West Ham je sramota. Izgledaju kao skupina igrača koja je natjerana da igra zajedno. Oni ne izgledaju kao momčad - izjavio je Carragher.

Prošlog je utorka Leicester zbog slabih rezultata raskinuo ugovor s trenerom Craigom Shakespearom. Tko je sljedeći koji će ostati bez posla u engleskoj ligi?

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije