Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODGOVOR NAVIJAČA

Torcida objavila gnjusan transparent, odsjekli glavu Bruni Mariću?! Poslali su i poruku...

Split: Utakmica HNK Hajduk - NK Varaždin u četvrtfinalu Supersport Hrvatskog nogometnog kupa
Foto: Zvonimir Barisin/PIXSELL
1/11
28.02.2024.
u 19:02

Iz splitske navijačke skupine nisu birali riječi za Sudačku komisiju Hrvatskog nogometnog saveza

Ne prestaju se nizati reakcije na press-konferenciju koju je u srijedu ujutro imala Sudačka komisija Hrvatskog nogometnog saveza. Na njoj je glavnu riječ vodio Bruno Marić, a njen predsjednik pokušao je objasniti što se to točno događalo u VAR-sobi za vrijeme prošlotjedne utakmice HNL-a između Varaždina i Hajduka.

U javnost su nakon utakmice iscurile snimke iz VAR-sobe u kojima se može čuti i vidjeti kako su to komunicirali suci na terenu i u video-analizi za vrijeme prosudbe oko nekih spornih situacija.

Nakon Hajduka na društvenim mrežama, a potom i predsjednika Lukše Jakobušića, reagirala je i Torcida. Splitska navijačka skupina nije birala riječi za sudačku komisiju. I ne samo to, transparent kojeg su objavili imao je i slikovnu poruku. Na njemu se vidi odsječena glava Brune Marića.

- Skandalozan ste koktel neznanja, podlosti i kriminala na svim razinama. Vi ste gnojni čir hrvatskog nogometa koji zaudara, ma koliko god se, s medijskim poslušnicima, trudili ušminkati svoje nakazno lice. Danas ste, po tko zna koji put, unatoč svim dokazima, pokušali izmanipulirati i prevariti javnost, ali svaki vam je pokušaj uzaludan jer nas vaše igrice jačaju i bude vojsku koja će stati u obranu Hajduka i njegovih interesa. Igra nije gotova, igra je tek počela - objavila je Torcida.

Ključne riječi

Komentara 5

KA
kanđija
20:49 28.02.2024.

Posao za policiju. Pretnje ubojstvom.

NE
Nenad54321
20:10 28.02.2024.

Naš Ajduk igra očajno,negledljivo zaostaju za Rijekom i Dinamom i sada hajkom ,pritiskom na suce žele se vratiti u igru....

MK
mkeca
21:37 28.02.2024.

FUJ!!! ODVRATNO!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije