Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UKRAJINSKI KUP

Eduardo ušao s klupe i zabio za remi Šahtara

Eduardo da Silva
Foto: Reuters/PIXSELL
Autori: Marko Pavić, Hina
20.04.2016.
u 20:16

Kapetan hrvatske reprezentacije Darijo Srna odigrao je svih 90 minuta za Šahtar. Uzvratni susret ove će dvije momčadi odigrati 11. svibnja

Bivši hrvatski nogometni reprezentativac Eduardo da Silva bio je strijelac za Šahtar iz Donecka u prvoj utakmici polufinala ukrajinskog Kupa na gostovanju kod Oleksandrije kojim je postavio konačni rezultat od 1:1.

Eduardo je u igru ušao na početku drugog poluvremena, a pogodak je postigao u 54. Dudu je u svom stilu "nanjušio" da će se lopta odbiti i onda lagano poentirao.

Kapetan hrvatske reprezentacije Darijo Srna odigrao je svih 90 minuta za Šahtar. Uzvratni susret ove će dvije momčadi odigrati 11. svibnja.

U prvoj utakmici drugog polufinalnog para Dnipro je kao domaćin svladao Zarju sa 1:0.

>> Još se nismo predali, pokušat ćemo izboriti kvalifikacije za Ligu prvaka

Komentara 4

DU
Deleted user
21:15 20.04.2016.

Bravo majstore.

Avatar acivij
acivij
21:38 20.04.2016.

Eh, kada bi naši treneri imali u glavi koliko ima Lucescu. S plaže ga je vratio u ozbiljan nogomet i koristi ga koliko i kada je potreban. Dudu je očigledno zadovoljan dogovorom i minutažom, te treneru vrača na najbolji mogućii način - golovima. Na isti način je mogao funkcionirati i u reprezentaciji. Svi bi bili zadovoljni. ..................................................................................................................................... Možda Čačić malo mučne glavom, jer Dudu nikome ne bi uzeo mjesto - osim Mandžukića niti jedan naš napadač ne može s njim u istu rečenicu. Btw, na isti način je zadnje dvije, tri godine trebalo koristiti Olića. Vjerujem da Ola i danas može odigrati vrhunskih pola sata - više od toga ne ide već najmanje dvije godine, ali neki nisu bili dovoljno pametni shvatiti to i forsirali su ga bez potrebe i koristi.

Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
22:04 20.04.2016.

dudu legendo!i ti ne igraš za reprezentaciju???sramota!mamicu odlazi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije