Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UKRAJINSKI KUP
Povratak na članak

Eduardo ušao s klupe i zabio za remi Šahtara

Kapetan hrvatske reprezentacije Darijo Srna odigrao je svih 90 minuta za Šahtar. Uzvratni susret ove će dvije momčadi odigrati 11. svibnja

Komentari 4

DU
Deleted user
21:15 20.04.2016.

Bravo majstore.

VL
Avatar acivij
acivij
21:38 20.04.2016.

Eh, kada bi naši treneri imali u glavi koliko ima Lucescu. S plaže ga je vratio u ozbiljan nogomet i koristi ga koliko i kada je potreban. Dudu je očigledno zadovoljan dogovorom i minutažom, te treneru vrača na najbolji mogućii način - golovima. Na isti način je mogao funkcionirati i u reprezentaciji. Svi bi bili zadovoljni. ..................................................................................................................................... Možda Čačić malo mučne glavom, jer Dudu nikome ne bi uzeo mjesto - osim Mandžukića niti jedan naš napadač ne može s njim u istu rečenicu. Btw, na isti način je zadnje dvije, tri godine trebalo koristiti Olića. Vjerujem da Ola i danas može odigrati vrhunskih pola sata - više od toga ne ide već najmanje dvije godine, ali neki nisu bili dovoljno pametni shvatiti to i forsirali su ga bez potrebe i koristi.

VL
Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
22:04 20.04.2016.

dudu legendo!i ti ne igraš za reprezentaciju???sramota!mamicu odlazi

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.