Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RAZMIŠLJA O POVLAČENJU

Dvostruki šok za zvijezdu Patriotsa nakon Super Bowla

Rob Gronkowski
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
06.02.2018.
u 18:30

Prije nekoliko dana jedan od najdominantnijih tight endova u povijesti NFL-a, najavio je kako razmišlja o prekidu karijere premda ima svega 28 godina

Jednom od najboljih igrača New England Patriotsa Robu Gronkowskom (28) opljačkana je kuća za vrijeme odigravanja utakmice protiv Philadelphia Eaglesa u finalu američke profesionalne lige u američkom nogometu NFL.

U trenucima dok se Gronkowski u Minneapolisu borio u finalu Super Bowla, lopovi su 'počistili' njegovu kuću u Foxboroughu, 40 km južno od Bostona.

Gronkowski, kao i većina njegovih suigrača, živi u Foxboroughu u blizini Gillette stadiona na kojem Patriotski treniraju i igraju. Kako prenose američki mediji lopovi su iz kuće odnijeli dva sefa i nekoliko komada oružja

Rob Gronkowski
1/3

Gronkowski se vratio kući u ponedjeljak nakon što su Patriotsi izgubili 33-41.

- Bio je to dvostruki šok. Nakon poraza u finalu Rob Gronkowski je otkrio kako mu provaljeno u kuću - kazao je policijski šef William Baker.

Prije nekoliko dana jedan od najdominantnijih tight endova u povijesti NFL-a, najavio je kako razmišlja o prekidu karijere premda ima svega 28 godina. 

U posljednjih sedam godina imao je problema s ozljedom ramena, ruku, koljena i leđa. Od 2009. imao je čak tri operacije leđa, a ove godine je protiv Jacksonville Jaguarsa zaradio potres mozga, drugi put u karijeri.

- Doista razmišljam o povlačenju. Sljedećih tjedana ću sjesti s najbližima i odlučiti - rekao je Gronk.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije