Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 82
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LIGA PRVAKA

Duvnjak nakon uvjerljive pobjede: Zasluženo smo slavili, ali Zagreb mi se jako sviđa

THW Kiel - RK Zagreb
Frank Molter
13.10.2021.
u 22:50

- Još je to nova ekipa, još će se njih pitati nešto. Zagreb sada ima jako bitnu utakmicu u Norveškoj. Želim im svu sreću i nadam se da će pobijediti

Njemački Kiel svladao je Zagreb 36:28 (18:15) u četvrtom kolu Lige prvaka, ali trener hrvatskog prvaka Ivica Obrvan ne očajava, dapače.

- Ovo je rukometna tvrđava, ali ne mogu se oteti utisku da smo prvo poluvrijeme odigrali dosta dobro i na kraju otišli s najvećom razlikom - minus tri. Imali smo problem s rotacijama. Kad je Kiel pojačao tempo, imali su šuteve izvana i polukontre, to više nismo mogli pratiti. To je, ipak, u ovom trenutku jedna razina iznad nas. Izgubili smo osam razlike, ali mislim da je realno bilo malo niže. Veći dio utakmice to nije bilo loše, pogotovo prvo poluvrijeme - kazao je Obrvan.

Filip Vistorop je sa šest pogodaka, uz Ivana Čupića, bio jedan od dvojice najboljih strijelaca na utakmici...

- Oni konkuriraju za vrh Europe i ovo što smo odigrali u prvom poluvremenu je stvarno fantastično s naše strane. Međutim, imali smo i par grešaka. Mislim da smo mogli i bolje završiti od tri razlike koliko je bilo. Kiel u ovoj dvorani, pred ovoliko ljudi, igra fantastično.Mi se idemo boriti dalje, čeka nas Elverum. Mislim da možemo pobijediti, odnosno odigrati dobru utakmicu pa što bude. Potrudit ćemo se da bude pozitivno iskustvo - rekao je Vistorop.

Kapetan hrvatske reprezentacije Domagoj Duvnjak zabio je sedam pogodaka i bez obzira na toliku razliku, vidi potencijal u momčadi Zagreba.

- Prvo poluvrijeme je Zagreb stvarno odigrao odlično, i u napadu i u obrani. Bila je otvorena utakmica. U drugom poluvremenu mislim da smo mi podigli agresivnost, bili smo kompaktiniji u obrani i, naravno, Niklas Landin je u drugom poluvremenu bio fenomenalan. To je ta razlika. Mislim da smo zasluženo pobijedili, ali Zagreb mi se jako sviđa. Možda to izgleda previše, i protiv Aalborga, i protiv nas, i protiv Szegeda, ali još je nova ekipa, još će se njih pitati nešto. Zagreb sada ima jako bitnu utakmicu u Norveškoj. Želim im svu sreću i nadam se da će pobijediti - zaključio je.

Ključne riječi

Komentara 1

KA
kažemja
05:11 14.10.2021.

Jedna razina iznad vas?? Mislim da je to malo više razina iznad vas.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije