Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
S TRENINGA REPREZENTACIJE Vukojević glavna zvijezda treninga

Du-du, nema nam pomoći

catez-txt.jpg
import
26.05.2008.
u 12:50

Treninzi hrvatskih reprezentativaca se u Čatežu održavaju svakodnevno od 10:30 i 18:00 sati. Režim za novinare ostaje isti - nakon 15 minuta zagrijavanja kamere se gase, bilježnice zatvaraju, a Bilić ostaje sam sa svojim pulenima.

Prisustvovali smo jutarnjem treningu u ponedjeljak na kojem smo pogledali dvije skupine po devet reprezentativaca koji su igrali "ševu" (zrendu). I to je to. Šestorica su kasnila nekoliko minuta (Budan, Šimunić, Kranjčar, brača Kovač, Knežević) bili su na kardiovaskularnom pregledu u krapinskoj "Magdaleni". Svi moraju proći Uefine kontrole, pa će svako jutro naizmjence odlaziti put Hrvatske.

Uz par pošalica izmijenjenih između Vedrana Runje i Ivana Klasnića, nije se moglo mnogo vidjeti. Tek da je Mario Galinović najčešće bio u sredini...

"Ajde, potpisao si ugovor, ti si unutra...", vikali su reprezentativci Ognjenu Vukojeviću, a ostali razmjenjivali kako su proveli slobodno poslijepodne u Zagrebu. Uhvatili smo tek razgovor o tome kakvi su ćevapi bili u Rubelju.

Novinarima je strogo zabranjeno dotaknuti travu na igralištu, a nesnosnu vručinu kratio je glasnogovornik Davor Gavran pjevajući nam "Du-du, nema nam pomoći" aludirajući u šali na najboljeg napadača. Stvar je od The Beet Fleeta. Nakon treninga izabrani stižu na presicu, a za to vrijeme ostatak reprezentacije je na ručku.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije