Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE BIRAO RIJEČI

Drama u Barceloni! Messi žestoko i otvoreno rekao što ne voli, je li nakon ovoga gotovo?

Luka Modrić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
05.02.2020.
u 08:36

Kako će ovo utjecati na odnos Abidala i Messija još se ne zna, ali već smo rekli kako se Messijeva riječ poštuje u klubu. Pojedini mediji već prenose i komentare navijača koji smatraju kako je Abidalovo vrijeme u Barceloni nakon ovoga gotovo

Eric Abidal, Francuz koji trenutačno radi kao sportski direktor Barcelone, izjavio je u intervjuu za katalonski Sport da su pojedini igrači potjerali Ernesta Valverdea iz Barcelone jer se nisu dovoljno trudili i njihov odnos nije bio najbolji. 

Abidal nije izravno prozvao nijednog igrača. 

– Mnogo igrača nije bilo zadovoljno ili nije dovoljno naporno radilo i bilo je nekih unutarnjih nesuglasica. Trener i svlačionica uvijek su bili u dobrom odnosu, ali nešto nije štimalo, to mogu osjetiti kao bivši igrač. Rekao sam klubu što mislim i oni su morali donijeti odluku – rekao je Abidal. 

Na njegove izjave reagirao je Leo Messi, veliki argentinski nogometaš i onaj čija riječ u klubu ima posebnu težinu.

On smatra da uz igrače i Uprava mora prihvatiti dio odgovornosti

– Iskreno, ne volim raditi ovakve stvari, ali mislim da su svi odgovorni i moraju odgovarati za posljedice svojih odluka i postupaka – napisao je Messi koji je dodao: 

– Igrači su odgovorni za ono što se događa na terenu i oni su prvi koji ispadaju krivi kad nešto krene po zlu. Oni koji su odgovorni za sportsku politiku također moraju snositi dio odgovornosti. Povrh svega, oni donose ključne odluke. Konačno, kad se govori o igračima, mislim da bi se trebalo govoriti o imenima jer kad se to ne događa, onda smo svi zasuti komentarima za koje se ne zna jesu li istiniti ili nisu – piše Messi. 

Kako će ovo utjecati na odnos Abidala i Messija još se ne zna, ali već smo rekli kako se Messijeva riječ poštuje u klubu. Pojedini mediji već prenose i komentare navijača koji smatraju kako je Abidalovo vrijeme u Barceloni nakon ovoga gotovo

>>> Pogledajte kamp vatrenih na EURU 2020. 

Ključne riječi

Komentara 3

ZW
zweistein
09:18 05.02.2020.

bye bye abidal

RO
RogaBabaroga
09:02 05.02.2020.

pa valjda se zna tko je tko u Basrci i sire!!!

ZA
zagi101
09:39 05.02.2020.

mesi odličan nogometaš ali odkud mu pravo da se miješa u rad kluba koji ga astronomski plaća

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije