Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TO SE RIJETKO VIĐA

Amerikanac 'otpilio' Hrvata, a onda dobio lekciju za cijeli život

04.02.2020.
u 18:53

Nazor je tijekom utakmice u svlačionicu poslao svoga košarkaša Dirka Williamsa što je izazvalo dosta pozornosti u mađarskim medijima.

Hrvatski košarkaši trener Ante Nazor (41) prošlog je tjedna napravio rijeko viđen potez tijekom utakmice njegovog ZTA na gostovanju kod Szolnokija u 18. kolu mađarske lige.

Naime, Nazor je tijekom utakmice u svlačionicu poslao svoga košarkaša Dirka Williamsa što je izazvalo dosta pozornosti u mađarskim medijima.

Nazor je iz s parketa povukao jednog od nositelja igre, a Williams se kod sjedanja na klupu izbjegao trenera i nije htio čuti što ovaj ima za reći. Nazor je došao do njega, povukao ga i pokazao mu put u svlačionicu.

Nazorova momčad na kraju je i bez Williamsa stigla do pobjede i slavila sa 78:73. Amerikanac se nakon utakmice ispričao treneru što je Nazor prihvatio.

Video pogledajte na basketball.hr.

Ključne riječi

Komentara 3

PR
prajdali100
19:17 04.02.2020.

Tako se to radi.

Avatar comandante
comandante
07:59 05.02.2020.

neće tako tamo opstati...to može biti siguran... to možda na Balkanu prolazi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije