Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Reli

Drama na Dakru: Hrvatska posada ostala u kvaru nadomak cilja 7. etape

Reli Dakar
Foto: Reuters/Pixsell
14.01.2019.
u 09:56

Pedesetak kilometara do cilja otkazao je motor te su Daniel i Saša krenuli u utrku s vremenom kako bi osposobili automobil za nastavak natjecanja

Daniel Šaškin i Saša Bitterman bili su sjajni u sedmoj etapi najpoznatijeg relija na svijetu Dakar. Hrvatska posada bila je među 20 najbržih i 'gotovo' ništa ih nije moglo zaustaviti da stignu do cilja.

U jednom trenutku etape bili su i 17., a nakon 785 kilometara morali su se zaustaviti.

Pedesetak kilometara do cilja otkazao je motor te su Daniel i Saša krenuli u utrku s vremenom kako bi osposobili automobil za nastavak natjecanja.

Organizatori su im priznali da su završili s etapu te će sada pokušati popraviti Can Am. Darko Peljhan, servisera Cro Dakar Teama, pokušat će otkloniti kvar.

Reli Dakar
1/9

Čileanski Hrvat Boris Garafulić je zapeo na drugom brzincu i izgubio četiri sata na popravak svog vozila.

Najbrži u sedmoj etapi bio je Sebastien Loeb s dvije minute i 17 sekundi prednosti ispred Kataranina Nassera Al-Attiyaha, Carlosa Sainza, Cyrila Despresa i Nanija Rome.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije