Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GLASNOGOVORNIK HAJDUKA

Drama ispumpanih lopti se nastavlja: 'Predstavnik kluba se žalio prije utakmice'

Varaždin: Utakmica NK Varaždina i Hajduka u 24. kolu SuperSport HNL-a
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
1/26
26.02.2024.
u 16:32

"Desetak igrača na zagrijavanju uoči utakmice prijavilo je tim menadžeru Stjepanu Badrovu da lopte nisu dovoljno napumpane. On je to odmah rekao četvrtom sucu Anti Čulini, na što je on rekao da su lopte tehnički ispravne", rekao je Božo Pavković

Varaždin i Hajduk susreli su se u 24. kolu Hrvatske nogometne lige. Bijeli su imali priliku preuzeti vodstvo na tablici, ali nenadanom podjelom bodova (1:1) na gostovanju promakla im je kroz prste. 

Domaća momčad je povela u 40. minuti golom Leona Belcara. Na početku drugog poluvremena ostali su s igračem manje, a Hajduk je već u 66. minuti uspio doći do izjednačenja. Činilo se da će upisati pobjedu kada je Marko Livaja zabio u 81., no gol je poništen zbog zaleđa.

GALERIJA Hajduk ispustio bodove u Varaždinu! (1:1) VAR poništio gol Livaje i pokvario planove bijelih

Varaždin: Utakmica NK Varaždina i Hajduka u 24. kolu SuperSport HNL-a
1/26

U zapisniku s utakmice pojavio je jedan zanimljiv detalj. "Predstavnik Hajduka, g. Stjepan Badrov, nakon utakmice uložio je usmeni prigovor da lopte za igru nisu bile dovoljno napumpane te su se u nekoliko navrata morale zamijeniti", stajalo je u zapažanjima delegata.

Nekoliko su se puta tijekom utakmice igrači žalili da lopte nisu dovoljno napumpane. Varaždin je nakon utakmice odgovorio. "Ovim putem želimo obavijestiti nogometnu javnost da smo promptno pokrenuli internu kontrolu lopti nakon odigrane utakmice i zaprimljene prijave. Navedenim je utvrđeno da su sve lopte bile adekvatno napumpane", napisali su iz kluba.

VEZANI ČLANCI:

Klubovi se u utorak od 18.00 sati susreću u četvrtfinalnoj utakmici Hrvatskog nogometnog kupa. Uoči utakmice izjavu za medije je dao glasnogovornik splitskog kluba, Božo Pavković.

"Desetak igrača na zagrijavanju uoči utakmice prijavilo je tim menadžeru Stjepanu Badrovu da lopte nisu dovoljno napumpane. On je to odmah rekao četvrtom sucu Anti Čulini, na što je on rekao da su lopte tehnički ispravne. Kasnije smo vidjeli u igri da je glavni sudac Fran Jović jednu loptu izbacio jer je tehnički neispravna. Stekao se dojam da smo poslije utakmice to potencirali, ali to je bilo prije početka susreta", rekao je Pavković.

VIDEO Koreografija Bad Blue Boysa na derbiju Dinama i Rijeke

Komentara 9

EJ
ejStef
17:27 26.02.2024.

Svašta. Lopte su krive, a ne to što nisu mogli dati još koji gol mada su imali igrača više... Zašto se onda vrijeđaju kada ih se zove kmečavcima? Može se primijeniti i ona ... svaka dlaka smeta.

ZG
zg1985
17:54 26.02.2024.

jesu i varazdinu bile ispumpane ili samo kad je hajduk bio u posjedu?

DU
Deleted user
18:55 26.02.2024.

Kaj je sljedeće, možda trava ne bude dovoljno zelena ili crte na igralištu ne budu dovoljno bijele😂

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije