Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 198
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOMPROMIS

Draganja, Puninski i Roki neće biti izbačeni iz reprezentacije

Duje Draganja
VL
16.10.2009.
u 17:34

Sporni su bili Arenini kostimi u kojima plivači nisu nastupili u Rimu unatoč pokroviteljskom ugovoru.

Hrvatski plivači Duje Draganja, Aleksej Puninski i Nikša Roki ipak neće biti izbačeni iz reprezentacije jer na SP-u u Rimu nisu plivali u kostimima Arene, s kojom je HPS potpisao četverogodišnju suradnju.

– Razgovarali smo s plivačima i uputili ih na njihove obveze. Oni su se složili da na idućim natjecanjima neće nositi druga odijela. Savez je morao platiti penale, no od te trojice plivača nećemo tražiti novčanu nadoknadu – rekao je predsjednik HPS-a Goran Pavić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije