Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BUNDESLIGA

Dortmund u 96. osigurao pobjedu u utakmici sa sedam golova

Borussia Dortmund
Foto: Reuters/Pixsell
1/3
06.10.2018.
u 17:39

Schalke je nakon očajnog starta od čak pet poraza zaredom napokon ušao u formu

U sedmom kolu njemačke Bundeslige Borussija Dortmund imala je priliku ponovno se otisnuti na prvo mjesto, a gosti iz Augsburga zadali su im prilično težak posao... Domaćini su tek u 96. minuti došli do pobjede 4:3, piše Goal

Prvo je Augsburg poveo 1:0 pogotkom Islanđanina Finnbogasona, a Paco je u 62. minuti izjednačio... Nisu se gosti dali, pa Max u 71. ponovo donosi prednost, no onda domaćini uzimaju vodstvo natrag zahvaljujući kasnom preokretu kojega su donijeli Gotze te Paco još jednim pogotkom. U 87. minuti ipak Gregoritsch zabija za 3:3 te naočigled zaključuje spektakularan susret... Ili ipak ne!? Svoj treći pogodak na utakmici u šestoj minuti sudačke nadoknade zabija Paco te uzima tri boda!

Schalke je nakon očajnog starta od čak pet poraza zaredom napokon ušao u formu, a gosti iz Gelsenkirchena porazili su Fortunu iz Düsseldorfa s 2:0 pogotcima McKennieja i Burgstallera. Davor Lovren susret je prosjedio na klupi.

Utakmica Mainza i ovogodišnjeg iznenađenja, Herthe, prošla je bez pogodaka usprkos pritisku domaćina.

No barem je okršaj Hannovera i Stuttgarta bio nešto zanimljiviji... Momčad našeg Josipa Eleza porazila je goste s 3:1, a dva pogotka za pobjedničku momčad postigao je Wood u prvom poluvremenu, točnije u 30. minuti te prvoj minuti sudačke nadoknade. Hrvatski branič igrao je svih 90 minuta, a konačnih 3:1 postavio je Bebou u završnici susreta.

>> Pogledajte i video: Vlašićev preporod u Moskvi

Komentara 2

DH
dalibor.hren
18:02 06.10.2018.

Da je trebalo, Borussia bi igrala do Božića! I tu je vjerojatno prste imao Mamić!?

BU
Bubalamala
19:20 06.10.2018.

Niko Kovač gubi u Münchenu nakon 15 min. već 0:2.izgleda da neće dugo biti trener Bayerna !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije