Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REAKCIJE NA KUKASTI KRIŽ

Vapaj naših nogometaša: Valjda 
će Uefa biti milostiva!

Hrvatska - Italija
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
13.06.2015.
u 00:54

– Čuli smo što je bilo, pričali smo međusobno o tome. I izrazito nam je zbog toga žao. Nadam se samo da će Uefa imati ovoga puta milosti prema nama! Jer molili smo Boga da je ovo posljednji put koji smo igrali pred praznim tribinama, osjećaj je strašan - rekao je Vida.

Kao krpom obrisana – tako je zaboravljena utakmica s Italijom, a kockasti su pričali samo o jednom – kukastom križu na travi. Nisu ga mogli vidjeti reprezentativci za vrijeme utakmice, bili su preblizu, no čim su ušli u svlačionice i prihvatili svoje mobitele, vilice su im pale u čudu.

– U čemu smo mi to sudjelovali? – shvatili su tek kad su vidjeli da na travnjak izlaze policajci u civilu i rade očevid. Isti onakav kao da je netko na tom mjestu maloprije stradao.

Zar opet kazne?!

– Katastrofa! – pričao je Gordon Schildenfeld. - Čitao sam na internetu maloprije o tom križu na travnjaku, nevjerojatno.

– Žalosno je da se to događa – dodao je Mateo Kovačić, a Darijo Srna kazao:

– Treba sad vidjeti što se točno dogodilo, možda neće biti nikakvih posljedica, a možda i hoće.

Ivan Rakitić jedini je zauzeo stav čuđenja i tvrdio kako ‘on ne zna što se to dogodilo’, a Domagoj Vida, u svom otvorenom stilu, bio je najkonkretniji:

– Čuli smo što je bilo, pričali smo međusobno o tome. I izrazito nam je zbog toga žao. Nadam se samo da će Uefa imati ovoga puta milosti prema nama! Jer molili smo Boga da je ovo posljednji put koji smo igrali pred praznim tribinama, osjećaj je strašan. Mi igrači radimo svoj dio posla, i ne možemo se u ovo miješati, postoje ljudi koji se time bave, no ta je priča vrlo tužna.

I Danijel Subašić kaže:

– Križevi mene ne zanimaju. Ja sam na travnjaku na poslu, želim dati sve od sebe svaki puta i mislim da to činim. ostale stvari prepuštam drugima... O utakmici je bilo malo riječi. Rezultat je pao u drugi plan...

– Bilo nam je izuzetno teško bez publike, a bilo je i vrlo sparno. Stvorili smo par šansi, imamo bod, ostajemo prvi u skupini i to je najvažnije – kazao je Srna.

Zanimljiv detalj je i kako Darijo Srna nije želio pucati kazneni udarac.

– Ne pucam penale koji su napravljeni na meni – kazao je Srna.

– Zadovoljan sam, utakmica je bila puna obrata. Ostali smo prvi, a to je itekako važno – kazao je Mandžukić.

>> HNS: Ovo je sabotaža, kriminalno djelo! Šuker: Jako sam ljutit!

>> Prijeti li Hrvatskoj nova kazna? Kukasti križ na Poljudu, Talijani se žalili Uefi

>> Hrvatska i Italija remizirale: Mandžo promašio penal, zabio pa skrivio jedanaesterac

>> Eurosport: Abominacija i sramota na travnjaku u Hrvatskoj

Komentara 37

PI
pinkec
01:41 13.06.2015.

Nakon što je sudac ispravno poništio gol za Italiju zbog zaledja, "naš" komentator daje svoje mišljenje: "kako nije siguran, a li mu se isto čini, da je Vida bio poslijednji u kaznenom prostoru"! Osim ovog komentara, drug komentator je kroz kroz cijelu utakmicu navijao za Talijane i predstavljao Italiju. Neznam tko ga uopće plaća i za koga radi? Imamo li mi Hrvatskih komentatora za naše sportske prenose?

TE
Televizor
01:13 13.06.2015.

Čekaj, zbunjen sam. Kako netko uđe na stadion i to pred ultravažnu utakmicu kad bi zbog terorističkog čina policija trebala bit na najvišem stupnju predostrožnosti i uspije napravit kukasti križ za koji očito treba vremena i da ga pritom nitko ne vidi? To je samo u Splitu moguće. I još pored svega toga, onaj smiješni ministar unutarnjih poslova( usput isto Splićanin) se sprda s tim. A da je netko unio bombu?

DE
derin
01:06 13.06.2015.

Ovo sramotno djelo nema veze ni s Splitom, ni s Hajdukom, ni s Hrvatskom, to je djelo poremećene osobe, koju treba otkriti i oštro kazniti!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije