Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 192
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
strani mediji

Eurosport: Abominacija i sramota na travnjaku u Hrvatskoj

Svastika, Poljud
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
12.06.2015.
u 23:45

"Radnici na stadionu pokušali su je prekriti tijekom poluvremena, ali je malo toga pomoglo", piše agencija AP. U tekstu se napominje da je nejasno kako se svastika našla na travnjaku te da bi Uefa zbog toga ponovo mogla kazniti Hrvatsku.

Vijest o sramotnom ispadu hrvatskih "navijača" i kukastom križu na travnjaku Poljuda brzo su prenijeli mnogi svjetski mediji.

"Radnici na stadionu pokušali su je prekriti tijekom poluvremena, ali je malo toga pomoglo", piše agencija AP. U tekstu se napominje da je nejasno kako se svastika našla na travnjaku te da bi Uefa zbog toga ponovo mogla kazniti Hrvatsku.

Abominacija na travnjaku u Hrvatskoj. Sramotni simbol primijetili su u talijanskom savezu nakon čega su upozorili ljudi iz Uefe, piše Eurosport.

Španjolski sportski dnevnik AS piše da se ovaj izgred dogodio unatoč tome što se igralo pred praznim tribinama zbog rasističkih skandiranja na utakmici s Norveškom.

Rai Sport prenosi izjavu predsjednika HNS-a Davora Šukera.

- Imamo problem s navijačima koji ne poštuju pravila. Razgovarat ćemo o tome sutra. Jesam li ljutit? Jesam - rekao je Šuker.

Fotografije kukastog križa na travnjaku Poljuda prenijeli su i brojni ljubitelji nogometa diljem svijeta na društvenim mrežama.

>> Prijeti li Hrvatskoj nova kazna? Kukasti križ na Poljudu, Talijani se žalili Uefi

Komentara 62

DE
derin
00:36 13.06.2015.

Ovo djelo nema veze ni s Splitom, ni s Hajdukom, ni s Torcidom, ni s Hrvatskom, ovo je djelo poremećene osobe, koju treba otkriti i strogo kazniti.

TE
teddybear
00:14 13.06.2015.

Orjuna je živa i zdrava.

IV
Ivanveliki
03:16 13.06.2015.

moram priznati da za vrijeme utakmice nisam vidio kukasti kriz

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije