Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
svastika na poljudu

HNS: Ovo je sabotaža, kriminalno djelo! Šuker: Jako sam ljutit!

Davor Šuker
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/4
13.06.2015.
u 00:15

- Naši navijači ne poštuju pravila. Ljutit sam - izjavio je Šuker.

- Ispričavamo se gledateljima i igračima obje reprezentacije zbog nacističkog simbola. Koliko zasad znamo, radi se o sredstvu koje se nanosi na teren između 24 ili 48 sati. U poluvremenu smo to sanirali koliko smo mogli. Ovo je sabotaža, kriminalno djelo. Sramota za cijelu Hrvatsku, rekao je o sramotnom činu na Poljudu Tomislav Pacak, glasnogovornik HNS-a i dodao:

- Nadamo se da će policija pronaći krivce. Osuđujemo ovaj čin. To je službeni stav Hrvatskog nogometnog saveza i nitko drugi, ni izbornik ni igrači o tome neće pričati.

Davor Šuker, predsjednik HNS-a, za hrvatske medije nije želio komentirati incident na Poljudu, ali jest za talijansku televiziju Rai Sport.

- Imamo problem s navijačima koji ne poštuju pravila. Razgovarat ćemo o tome sutra. Jesam li ljutit? Jesam- izjavio je Šuker.

>>Prijeti li Hrvatskoj nova kazna? Kukasti križ na Poljudu, Talijani se žalili Uefi

>>Hrvatska i Italija remizirale na praznom Poljudu

>>Conte: Neću tražiti 'dlaku u jajetu', a Conte i ja bili smo radio-reporteri

Komentara 131

Avatar cluesblues
cluesblues
02:34 13.06.2015.

ovo nije moguce napraviti bez sudjelovanja djelatnika hajduka koji brinu o stadionu, a njihova se imena znaju…a oni sigurno nebi djelovali bez blagoslova uprave kluba kojoj je glavni cilj sramoccenje hrvatske repke i mrskog im hns-a….zato treba kaznit grad split i hajduk koji je vlasnik koncesije i brine o stadionu (i bere lovu od svakog događanja na poljudu)...

Avatar Mrki medvjed
Mrki medvjed
00:36 13.06.2015.

Policija treba pronaći krivce i kazniti ih! Puno je događaja oko reprezentacije da bi ovo sve bilo slučajno! Netko je objavio rat Hrvatskoj i mislim da ne nosi braun uniformu!

Avatar mlijeko
mlijeko
01:29 13.06.2015.

Treba zabraniti da se na Poljudu igraju utakmice jedno dvije godine i to kako u Evropi tako i u domaćem natjecanju, da se neke glave ili raspadnu ili ohlade...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije