Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REAKCIJE NA KUKASTI KRIŽ
Povratak na članak

Vapaj naših nogometaša: Valjda 
će Uefa biti milostiva!

– Čuli smo što je bilo, pričali smo međusobno o tome. I izrazito nam je zbog toga žao. Nadam se samo da će Uefa imati ovoga puta milosti prema nama! Jer molili smo Boga da je ovo posljednji put koji smo igrali pred praznim tribinama, osjećaj je strašan - rekao je Vida.

Komentari 37

PI
pinkec
01:41 13.06.2015.

Nakon što je sudac ispravno poništio gol za Italiju zbog zaledja, "naš" komentator daje svoje mišljenje: "kako nije siguran, a li mu se isto čini, da je Vida bio poslijednji u kaznenom prostoru"! Osim ovog komentara, drug komentator je kroz kroz cijelu utakmicu navijao za Talijane i predstavljao Italiju. Neznam tko ga uopće plaća i za koga radi? Imamo li mi Hrvatskih komentatora za naše sportske prenose?

VL
TE
Televizor
01:13 13.06.2015.

Čekaj, zbunjen sam. Kako netko uđe na stadion i to pred ultravažnu utakmicu kad bi zbog terorističkog čina policija trebala bit na najvišem stupnju predostrožnosti i uspije napravit kukasti križ za koji očito treba vremena i da ga pritom nitko ne vidi? To je samo u Splitu moguće. I još pored svega toga, onaj smiješni ministar unutarnjih poslova( usput isto Splićanin) se sprda s tim. A da je netko unio bombu?

VL
DE
derin
01:06 13.06.2015.

Ovo sramotno djelo nema veze ni s Splitom, ni s Hajdukom, ni s Hrvatskom, to je djelo poremećene osobe, koju treba otkriti i oštro kazniti!

VL
NE
neos
08:50 13.06.2015.

Prešlo se granicu. Sad je previše. Lustracija se pokazuje kao nedovoljna jer je to jedna blaga mjera sprječavanja dokazanih nedemokrata da obavljaju javne funkcuje u demokratskom društvu. Ovo je otvoreni terorizam usmjeren na uništenje Hrvatske države. Zahtijeva odlučne protuterorističke akcijeje specijalnih postrojbi sa progonom i uhićenjem nalogodavaca , organizatora i izvršitelja protudržavnih dijela.

VL
TR
tragurion1954
11:12 13.06.2015.

Ključno pitanje je kome to treba? Što Hrvati imaju s kukastim križem? taj simbol nama ništa ne znači. Dakle, to je trebalo: ili političarima za skretanje pozornosti za nevažno, ili medijima kao " dokaz " da ova država ne valjaja pa da i dalje pljuju po ovoj državi, ili što je najvjerojatnije, Petoj koloni . Ne isključujem ni pubertetski idiotizam pojedinaca, tzv.navijača. U svakom slučaju ovo je bio napad, diverzija protiv Hrvatske, zapravo vrsta terorizma i kao takav posao za policiju . Dakle, HNS i nogomet ne bi smio snositi baš nikakve sankcije. PS, novinari, sram vas bilo zbog tendencioznog pisanja, a i onaj komentator utakmice na tv , gdje ga samo Radman pronađe? Valjda ima preporuke iz Bg.

VL
CH
ChuckNoris
10:42 13.06.2015.

Mozda netko u politicke svrhe zeli dokazati da ustaske zmije i dalje gmizu Hrvatskom.

VL
ĆA
ćaćaća
12:26 13.06.2015.

ovo rade sinovi udbaša s ciljem izbacivanja reprezentacije s eura..pogledajmo da nam fare vode stevanović a postavio ga jovanović a o ustaškoj zmiji priča josipović ..sve je tu jasno ko želi posložiti kockice..

VL
Avatar zivoslavkovasojevic
zivoslavkovasojevic
03:21 13.06.2015.

Ja i dalje tvrdim da tu nema kukastog kriza ljudi pa eto cemo vidjeti. Pogledajte malo dublje a najbolje je da pitate nekoga sto ne zna o cemu je rijec i da vam kaze sta tu vidi. Ja tu osjecam Baader-Meinhof fenomen tj. iluzija ucestalosti. Mozda je i onaj fenomen daj da ti bre sapnem pa da vidis da vidis a ne treba da otvaras oci vec samo bre usi. A isto tako cu da dobijem Morgellonovu Bolest od ovih vako jako vidljivih Talijano Parizita.Bez objektivni ili bre subjektivni cimbenici, nece da ce moci.

VL
DU
Deleted user
10:23 13.06.2015.

Evo i igraci daju izjave o strasnom dogadaju a nisu nista vidjeli pa ni u elektronskim medijima. Vec mole za oprost od strane UEFE. Kao da je kazna stigla. Niti 12 sati od dogadaja i svi su uvjerni i sigurni da je to svastika a svojim ocima nisu nista vidjeli. Slijedecih dana slijedi ofenziva crvenih, vecernji i ostali su odlicno oruzje. A sto je cilj?

VL
Avatar puky
puky
06:42 13.06.2015.

@pinkec - još o komentatoru - kad se talijanski igrač povrijedio komentator sav nesretan i zabrinut ... "nadam se da neće morati van" ... i mi se čudimo što "nepoznati počinitelji" prave nam štetu i sve čine da budemo kažnjeni kad poznati komentator javno navija za Italiju protiv nas ... strava ...

VL
TR
tragurion1954
11:18 13.06.2015.

Peta kolona na djelu. U novinama, na tv, a i na ovim komentarima. Bravo Niki Kovaču i igračima, nije lako igrati protiv Italije i ostati neporažen. Samo naprijed tko voli Hrvatsku.!

VL
KE
kentie
10:25 13.06.2015.

E vidiš marcel kocan, ti navodiš vodu na mlin orjunaškim specijalcima koji vode nesmiljeni rat protiv nogometne repke, a znaš zašto. Pa ona je u osvit stvaranja nove hrvatske države odigrala kao prva sportska vrsta službenu utakmicu u Maksimiru. I dan danas, čuvam ulaznicu s te tekme kao svetinju. Predlažem HNS-u da taj dan proglasi danom hrvatske nogometne reprezentacije...

VL
ĆA
ćaćaća
13:16 13.06.2015.

hrvatska nema problema s huliganima nego udbaškom klikom koja koristi navijače u političke svrhe kako bi izbacila hr ponos s velikih natjecanja i osramotila zemlju..to su radili i do 90 god pa zašto nebi i sad..

VL
VO
vozd2
11:11 13.06.2015.

Da nije Joe slucajno bio u Splitu ovih dana

VL
DI
DiogenIZsinope
11:06 13.06.2015.

fašizam je kažnjavati većinu zbog greške nekog klinca.tako su i kolege švabe došle na ideju o klanju svih židova zbog manjeg djela židova sotonista koji upravljaju svjetom

VL
DU
Deleted user
10:32 13.06.2015.

Sto ucini svastika? Po svim portalima ukljucujuci i ovaj samo o tome. Nikakvih vijesti sto se dogada sa srpskim starletama po Beogradu, je li bila koja teza promentna nesereca u Nisu..... Valjda ce proci i ova nalvala, pa ce se svi vratiti na staro.

VL
KA
Kameni
18:32 13.06.2015.

Molimo se Bogu da UEFA oprosti crtanje kukastog kriza na terenu. Pa jeli Bog predstavnik treceg rahjha da oprasta crtanje kukastog kriza, fasisticke pozdrave, Pakracku Poljanu, Jasenovac. Katolicka crkva da ali Bb bi trebao biti nestranacki, svi mu se mole, zasto bas da nama oprasta sve ovo.

VL
Avatar Cugam-Domoljubno
Cugam-Domoljubno
01:26 13.06.2015.

Valjda će Uefa biti dovoljno stroga i HR repki omogučiti da dečki pokažu da su za vrijeme EP za ostati doma spremni!

VL
Avatar antonija17
antonija17
03:10 13.06.2015.

Vapaj za sto sto nemaju pojma o nogometu. Da je igrao neki peteroligas bolji bi bijo od ove repke. Nego Hrvati se prodali za sicu a Spliani ostali posrani.

VL
ST
Stipeprof
09:04 13.06.2015.

Tako je, neos. U ovoj državi treba hitno napraviti lustraciju fašista. Počet treba s HDZ-om.

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.