Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ozlijeđeni kapetan

Domagoj Duvnjak počeo terapije. Evo što je poručio navijačima

Domagoj Duvnjak
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/7
14.01.2018.
u 16:14

Određene su mi terapije za ozlijeđeni list. Imamo vrhunske fizioterapeute i liječnike, sve što je potrebno u prvim danima nakon ozljed - rekao je hrvatski kapetan

Domagoj Duvnjak obratio se svim navijačima i javnosti zabrinutima za njegovo stanje nakon ozljede lista noge u prvoj utakmici Europskog prvenstva protiv Srbije. Lider naše rukometne reprezentacije poručio je:

- Određene su mi terapije za ozlijeđeni list. Imamo vrhunske fizioterapeute i liječnike, sve što je potrebno u prvim danima nakon ozljede. Moram priznati da mi je teško pala činjenica da ne mogu pomoći u ovim važnim utakmicama, ali se neću predati. Prije svega zbog ove momčadi, mojih najvećih prijatelja, ali i cijele javnosti, svih koji žive za rukomet ovih dana.

Domagoj Duvnjak
1/5

- Operirao sam koljeno samo da bih stigao igrati Europsko prvenstvo doma, ali ne gubim nadu i najveći sam navijač uz TV. Vjerujem u njih i znam da će se i bez mene složno i sigurno polako penjati prema cilju - izjavio je Domagoj Duvnjak.

Komentara 13

BR
brpet
17:15 14.01.2018.

legenda

HR
Hrvatska
16:56 14.01.2018.

Domagoj ❤️

DU
Deleted user
17:03 14.01.2018.

Brzi oporavak i puno dobrog rukometa u budućnosti želim.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije