Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OTKRIVENO

Đoković skoro odustao od Australian Opena? Misteriozna liječnica pomogla Novaku za astronomsku svotu

Australian Open - Men's Singles Photo Shoot
Carl Recine/REUTERS
31.01.2023.
u 18:49

Novak Đoković osvojio je ukupno deseti turnir u Australiji u karijeru, ali malo je nedostajalo da zbog ozljede krene kući

Liječnica Marijana Kovačević imala je ključnu ulogu u oporavku srpskog tenisača Novaka Đokovića za Australian Open, piše sprski portal Kurir. Bez nje šanse da bi Novak mogao nastaviti sudjelovanje na turniru gotovo su minimalne. Tamošnji mediji su već ranije pisali kako je misteriozni liječnik odmah pristao otići u Melbourne i pomoći Novaku. O novcu se u početku uopće nije razgovaralo, niti je on bio bitna stavka u cijeloj situaciji.

Kako se doznaje, cjelokupni Đokovićev trošak Marijanina dolaska, uključujući sve karte, smještaj, papire i troškove terapije, iznosit će više od 50 tisuća eura. 

Nije isključeno da će financijska nagrada za liječnicu biti još bogatija, s obzirom na krajnji rezultat koji je bio uistinu sjajan.

Inače, kada je u pitanju redovni tretman kod doktorice Marijane (10 terapija), cijena se kreće oko 5 tisuća eura.

Komentara 2

KR
kronika20
21:30 31.01.2023.

Sramota je Australije što je dozvolio ulazak majmunu đoki u njihovu zemlju, koji osramotio i popljuvao australski narod i njihovu vladu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije