Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
navijala je

Srpski mediji pišu kako Jelena Đoković nije bila u Australiji sa suprugom zbog djece

Beograd: Novak Đoković Fondacija organizirala četvrti Panel programa Putem šampiona "Talenat u sportu - istina ili mit?"
Foto: Dusan Milenkovic
1/4
31.01.2023.
u 12:50

Naime, otkako su mali Stefan i Tara postali školarci više nemaju vremena pratiti tatu na svakom putovanju, a pogotovo u Australiju koja je daleko

Supruga Novaka Đokovića, Jelena nije se pojavila u Melbourneu na Australian Openu gdje je tenisač u završnom dvoboju nadjačao četvrtog tenisača svijeta Grka Stefanosa Tsitsipasa. Mnogi se pitaju zašto je to tako, jer je pobjedu slavila objavama na Instagramu,  a prema informacijama srpskih portala, Đoković nije pratila supruga zbog djece. Naime, otkako su mali Stefan i Tara postali školarci više nemaju vremena pratiti tatu na svakom putovanju, a pogotovo u Australiju koja je daleko. 

Isto tako pišu kako s Jelena brine o zakladi Fondacija Novak Đoković, te da je i to jedan od razloga zašto nije bila u Melbourneu. Upravo o odgoju djce i o tome kako je njima potpuno posvećena, Đoković je govorila u emisiji Grahama Bensingera. Tamo je pričala o majčinstvu i o tome koliko se promijenila otkako je postala mama. Gost je bio i Novak, a Graham je i tenisaču i njegovoj supruzi postavio pitanje žele li još djece i njihovi odgovori su bili različiti. Tenisač je rekao kako je teško odgovoriti na pitanje žele li još djece i rekao je kako su kao par zadovoljni što imaju dvoje djece, ali nije isključio mogućnost povećanja obitelji. Njegova supruga dala je drugačiji odgovor.

- Posvećena sam djeci i dajem im se u potpunosti. I Novak mi je kao dijete, traži puno pozornosti. Imam pune ruke posla, mislim da mi više ne treba. - rekla je Jelena i dodala kako razumije Novakovu želju jer je zbog karijere propustio dosta toga u odgoju njihove djece i pretpostavlja kako će htjeti još jedno dijete kada završi karijeru, ali ona nije sigurna da će se to i dogoditi. - Neću reći ne ako nam to život donese, ali reći ću da bi moj izbor bio ne - kaže Jelena i rekla je kako ju je majčinstvo uništilo. Zbog potreba svoje djece i Novakovih potreba kaže da je sebe stavila u drugi plan i često je bila anksiozna i uplašena i suočila se sa svojim strahovima.
- Djeca bi trebala nadmašiti roditelja, ali uplašila sam se kako će netko nadmašiti Novaka. On je sad već povijesna ličnost, kako ću odgojiti dijete koje će to nadmašiti? Bila sam anksiozna, to me uništilo. Uništilo je moju sliku o sebi. - ispričala je. Tek kada se suočila sa svojim strahovima probudila se i posvetila više sebi. Ne skriva kako je bilo teških perioda u njihovom braku i javno je priznala nešto.
- Mislim da je hrabro od mene što ću ovo reći pred milijunima, ali pokušala sam se natjecati s Novakom. Osjećala sam da mogu puno više toga ali uvijek sam bila u pozadini i imala sam osjećaj da ne dobivam dovoljno priznanja i pažnje. Uz to postoji stereotip o ženama sportaša kako bi se one trebale ponašati ili kako bi trebale izgledati, a ja se ne uklapam u tu sliku. Zato sam trebala izmisliti svoje mjesto u svemu tome i polako se to pretvorilo u natjecanje jer sam htjela pokazati da sam ja više od žene sportaša. Danas se ponosim što me prepoznaju kao njegovu suprugu, ali prije me to vrijeđalo - priznala je Jelena.
Jelena i Novak oženili su se 2014. godine, malu Taru dobili su 2017. godine, a tri godine ranije sina Stefana. 

Đoković je jednom prilikom odlučila u prijenosu uživo otkriti pojedine obiteljske tajne, ali i dati par savjeta za prehranu. 
- Stefan je imao normalnu ishranu s mesom i ribom prvih godinu i pol dana, a onda je prešao na biljnu prehranu i zdrav je. Tara je od početka do kraja  samo na biljnoj prehrani, i hvala Bogu, nikada nismo imali problema s njenim zdravljem. Djeca su potpuno na biljnoj prehrani, bez ikakvih problemčića, jedu krumpire kao ludi, pa krastavce i mrkvu. Dosta im dajem i smoothieje - otkrila je Jelena, a upravo je to bio razlog zbog kojeg je naišla na brojne i žestoke kritike. 

VIDEO Domaći glumci koji su zbog loših životnih odluka završili na prosjačkom štapu i u pučkoj kuhinji

 

Komentara 1

LI
liliZG
16:42 31.01.2023.

pobogu zar i ovdje o đokovićima?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije