Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TORINO

Đoković protiv Rusa osigurao plasman u polufinale završnog ATP turnira sezone

Đoković nastup u Torinu otvorio pobjedom nad Tsitispasom
Dubreuil Corinne/ABACA/ABACA
16.11.2022.
u 16:15

Đokoviću je ovo 15. nastup na završnom ATP turniru, a po 11. put se uspio probiti najmanje do polufinala. U finalu je bio ukupno sedam puta, a osvojio je pet naslova. No, od posljednjeg njegovog trijumfa na ATP Finalu prošlo je već sedam godina

Srpski tenisač Novak Đoković uvjerljivom je pobjedom 6-4, 6-1 protiv Andreja Rubljova osigurao plasman u polufinale završnog ATP turnira u Torinu, gdje je nakon dva odigrana meča vodeći u Crvenoj skupini i na kraju ne može biti lošiji od drugog mjesta.

Bude li večeras (21 sat) Grk Stefanos Tsitsipas bolji od Rusa Danjila Medvjedeva, Đoković će i prije posljednjeg nastupa u grupnoj fazi imati osigurano prvo mjesto. Za drugo mjesto bi se u tom slučaju borili Rubljov i Tsitsipas, a bez izgleda za prolaz bio bi Medvjedev.

Đokoviću je ovo 15. nastup na završnom ATP turniru, a po 11. put se uspio probiti najmanje do polufinala. U finalu je bio ukupno sedam puta, a osvojio je pet naslova. No, od posljednjeg njegovog trijumfa na ATP Finalu prošlo je već sedam godina.

Komentara 1

Avatar kvasac60
kvasac60
20:08 16.11.2022.

Najbolji svih vremena..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije