Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EMOTIVNI TENISAČ

Đoković potpuno ogolio dušu i priznao: 'Jako puno plačem...'

Novak Djokovic news conference in Belgrade
Foto: ZORANA JEVTIC/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
1/3
25.07.2021.
u 19:47

"Olimpijske igre, predstavljanje zemlje... To je uvijek podizalo očekivanja, pritisak i emotivnu potrošnju s moje strane. Svi tenisači i sportaši bi se složili sa mnom", rekao je Đoković

Najbolji tenisač svijeta, Novak Đoković, velika je zvijezda i na Olimpijskim igrama u Tokiju, što zbog toga što cilja na zlatnu medalju, što zbog uvijek zanimljivih događaja oko njega. Tako je sada nakon što je 'uletio' na trening gimnastičarki, odlučio biti iskren i otvoren prema novinarima. Prije meča drugog kola protiv Nijemca Jana - Lenarda Struffa koji je na rasporedu u ponedjeljak u 10 sati, Novak je novinarima priznao da se želi koncentrirati na svaki sljedeći meč i da želi zadržati osmijeh na licu unatoč pritisku koji osjeća.

"Jako puno plačem, samo vi to ne vidite", rekao je pa nastavio:

"Olimpijske igre, predstavljanje zemlje... To je uvijek podizalo očekivanja, pritisak i emotivnu potrošnju s moje strane. Svi tenisači i sportaši bi se složili sa mnom", dodao je Đoković.

On je objasnio da je sudjelovanje na Olimpijskim igrama potpuno drugačiji "sport" na emotivnom polju.

"To je jednostavno drugačija razina energije nego na bilo kojem drugom turniru. Olimpijske igre su na četiri godine. Imamo četiri Grand Slam turnira godišnje i puno turnira svake sezone, tako da smo sretni da imamo puno prilika natjecati se. Ipak, Olimpijske igre su rijetke i zato je priprema toliko važna. I naravno da kada izgubite ovdje onda se osjećate kao da se cijeli svijet raspada u tom trenutku. Ipak, sljedećeg dana nastavite, to je sport. Nadam se da ću se smijati ovoga tjedna. Vidjet ćemo", zaključio je Đoković.

Đoković za sada ima jednu medalju sa Olimpijskih igara, broncu iz Pekinga 2008. godine.

POGLEDAJTE VIDEO: Srbić nakon ulaska u finale

Komentara 9

Avatar Bani
Bani
00:32 26.07.2021.

Ah sto nam domoljubi pate...

Avatar Gerbil, the farming Troll
Gerbil, the farming Troll
22:09 25.07.2021.

Il place il se ljuti...

Avatar barba_barba
barba_barba
20:34 25.07.2021.

Ma daj ne…….

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije