Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPET PROLONGIRALI

Đoković je slobodan: Konačna odluka ministra tek sutra!?

?okovi?u odbijena viza, mora napustiti Australiju
NIC BOTHMA/PRESS ASSOCIATION
10.01.2022.
u 11:31

Prema posljednjim informacijama, Novak je sa svojim odvjetnicima u jednoj zgradi pred koju je došla policija zajedno s Novakovim obožavateljima na koje je tamošnji represivni organ bacio suzavac

Australski ministar imigracije Alex Hawke neće danas odlučiti što će biti s Novakom Đokovićem. Imao je rok do 11:30 po srednjoeuropskom vremenu, no prolongiran je i čini se da će tek sutra biti donesena odluka.

Podsjetimo, unatoč odluci suca da se Novaka oslobodi, ministar imigracije  Alex Hawke i dalje ima moć novim koracima zatražiti ponovno ukidanje Novakove vize i daljnju deportaciju iz Australije kao i zabranu povratka na tri godine. Državni odvjetnik, Christopher Tan, rekao je kako Ministar ima 'osobnu moć poništenja' iako je sudac Anthony Kelly sada donio potpuno drugu odluku.

 

Dakle, Novak Đoković je prema posljednjoj službenoj odluci, a to je ona suca Kellyja slobodan čovjek. 

Ono što sada čeka je hoće li to i ostati ili će ga opet zatvoriti, deportirati i možda zabraniti ulazak u Australiju na tri godine. 

Prema posljednjim informacijama, Novak je sa svojim odvjetnicima u jednoj zgradi pred koju je došla policija zajedno s Novakovim obožavateljima na koje je tamošnji represivni organ bacio suzavac

Srpski tenisač će sada moći odabrati neki drugi smještaj i neće morati biti u trošnom migrantskom hotelu.

Ključne riječi

Komentara 70

FL
fleki
12:06 10.01.2022.

Jednom rječju- cirkus.

Avatar cuvarkuca
cuvarkuca
11:46 10.01.2022.

Kakvagod odluka ministra bila, Đoković je već pobijedio!

DO
dokrastavca
12:44 10.01.2022.

Sta kaze Jadranka Kosor?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije