Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Završni Masters

Dodig i Melo došli do druge pobjede, ali polufinale im još 'visi'

Ivan Dodig i Marcelo Melo
Foto: Press Association/Pixsell
20.11.2015.
u 14:57

Ovise o ishodu posljednje meča, a potrebno im je da Rojer i Tecau svladaju Herberta i Mahuta

Hrvatski tenisač Ivan Dodig u paru s Brazilcem Marcelom Melom došao je do druge pobjede na završnom ATP Mastersu u Londonu. U trećem kolu skupine Fleming/McEnroe pobijedili su poljsko-srpsku kombinaciju Matkowski - Zimonjić sa 3:6, 7:5 i 10:6.

Nakon sat i 23 minute borbe, Dodig i Melo preokretom su stigli do novog slavlja, ali još uvijek nisu osigurali plasman u polufinale. Ovise o ishodu posljednje meča, a potrebno im je da Rojer i Tecau svladaju Herberta i Mahuta (igra se večeras u 19 sati). Otegotna okolnost im je to što su Rojer i Tecau sigurni za prolaz među četiri najbolja para.

>>Rivalstvo s Nadalom mi je malo posebnije nego s Đokovićem, moram potpuno mijenjati igru

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije