Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NE ODUSTAJE

Djevojka koja optužuje Atiemwena opet se oglasila i poslala znakovitu poruku

Iva Bošnjak
Foto: instagram.com/iva977
1/3
11.03.2019.
u 11:00

"Na kraju se uvijek vidi tko je čovjek, a tko gov***", objavila je Bošnjak na Instagram storyju poruku koja očito ide Dinamova nogometaša.

Osječanka Iva Bošnjak u petak je podignula buru optuživši nogometaša Dinama Iyayi Atiemwena za nasilje.

Tvrdila je da ju gušio, vukao po podu i nazivao pogrdnim imenima. Atiemwen je potom demantirao napade ustvrdivši da zna "da je teško shvatiti kada netko ne želi imati ništa s tobom".

No, djevojka se sada opet oglasila.

"Na kraju se uvijek vidi tko je čovjek, a tko gov***", objavila je Bošnjak na Instagram storyju poruku koja očito ide Dinamova nogometaša.

>> Pogledajte i kako su navijači razgrabili "Plavu devetku"


 
Ključne riječi

Komentara 16

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
12:28 11.03.2019.

Lova koju si Iyayi davao do sad vrijedila je dok si igrao u Gorici sad kad su porasla primanja rastu i davanja 🤣

JE
jejeee
14:43 11.03.2019.

ova djevojka je vec ovo pokusavala napravit jednom imucnom gospodinu dok je jos zivjela u osijeku ,bila je maloljetna srednjoskolka,spavala je sa covjekom od 38 godina dok je njoj bilo svega 16, lagala je da ima 19,da bi nakon toga zvala policiju...

DU
Deleted user
12:16 11.03.2019.

Ima li kakav oziljak na vratu od gusenja,ili ozljedu od vucenja po podu.Mozda mu je uspjela iscupati koju dlaku sa glave prilikom gusenja(vidim da ima osebujnu frizuru.)A ako te netko gusi normalna reakcija je da ga bar ogrebes noktima.A noj bar noktiju ne fali.Djevojko draga na analizu za DNK.Sve ostalo je BS.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije