Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HNK Rijeka

Dino Drpić prošao na liječničkom pregledu, predstavljen na Kantridi

drpić (1)
Foto: Goran Kovačić/Pixsell
1/6
27.03.2012.
u 14:07

Nakon liječničkog pregleda novo je pojačanje kluba s Kantride potpisalo ugovor i predstavljeno je na konferenciji za medije.

Otklonjena je i posljednja prepreka za suradnju Dine Drpića i nogometnog prvoligaša s Kantride. Nakon što je bivši nogometaš Dinama prošao liječnički pregled, predstavljen je na konferenciji za medije, gdje je u pratnji sportskog direktora Srećka Jurišića potpisao ugovor do kraja ove sezone.

Drpić, koji će nositi dres s brojem 26, vraća se u hrvatski nogomet nakon tri godine izbivanja.

Ključne riječi

Komentara 10

NE
neverane
15:14 27.03.2012.

Nema ti,bomba,od Nives više ništa.Prošla baba sa kolačima.

VA
Vatrenko
16:22 27.03.2012.

Stigao je Jurica Vranjes ljudi. Igracina i pol. A ne ovaj Drpic.... Ako jos i Biscan dodje, hebes mi sve ako ne popcnem navijati za rijeku... Dosta mi je vise ultra-dominantnog dinama i kmezavih-hajdukovaca. AJMO RIJEKA!!

BO
bomba
14:32 27.03.2012.

Opet kreće cicus Colorado. Bez Nives nema ni trunke atraktivnosti u hrvatskom nogometu. Sad će se opet pisati više o njoj nego o nogometu jer ona će skrenuti više pažnje na sebe nego svi igrači zajedno. Jadno ali istinito.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije