Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
drugo pretkolo LP-a

Dinamovci navijaju za Želju i Vardar, Čačić ide na Maltu

Dinamo Slavlje (1)
Marko Prpić/Pixsell
24.06.2013.
u 23:20

Plavi će navijati za sarajevski Željeničar koji igra s Viktorijom Plzen. Viktoria je u skupini nenositelja, ali je ispred Dinama po koeficijentu. Ispadne li, treba ispasti još samo jedan od nositelja.

Na neke od ostalih parova drugog pretkola Lige prvaka sa zanimanjem će gledati i zagrebački Dinamo. Naime, plavi se mogu nadati da će netko od nositelja u četvrtom pretkolu ispasti i da će se tako Dinamo naći u poziciji nositelja.

Stoga, plavi će navijati za sarajevski Željeničar koji igra s Viktorijom Plzen. Viktoria je u skupini nenositelja, ali je ispred Dinama po koeficijentu. Ispadne li, treba ispasti još samo jedan od nositelja. Tako Bate Borisov igra sa Šahtar Karagandijem, nepoznanicom iz Kazahstana, Steaua je izvukla Vardar, a problema ne bi trebao imati Celtic protiv Cliftonvillea.

Bivši trener Dinama Ante Čačić imao je sreće, njegov Maribor igrat će protiv malteške Birkirkare. Beogradski Partizan ide na pobjednika Širak (Armenija) – Tre Penne (San Marino), a jedan od jačih parova je Slovan Bratislava – Ludogorec.

>> Jurčić: Zadovoljni smo ždrijebom, želimo dvije pobjede

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije