Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UPS...

Dinamovci dobili pehar, a ono što se zatim dogodilo dobro će vas nasmijati

Dinamo
Foto: facebook.com/bluestarsfifayouthcup
11.05.2018.
u 18:23

Dinamovi su klinci sretno stigli u Zagreb, no - bez pobjedničkog pehara! Kojeg su zaboravili u zračnoj luci u Zürichu. Naime, na putu prema Zagrebu mladim se nadama Dinama zagubila jedna putna torba, baš ona u kojoj je bio i veliki trofej.

Juniorska momčad Dinama osvojila je prestižni Fifa Youth Cup, pa se danas vratila u Zagreb. Čelnici Dinama svojim su klincima pripremili dostojanstven doček, modre je pobjednike govorom dočekao predsjednik Uprave Igor Kodžoman, rezala se torta, dok su mladi nogometaši Tomislava Rukavine u cijeloj priči bili prilično sramežljivi, piše Goal.

Dinamo je oduševio na turniru u Zürichu, pobrao brojne simpatije za prikazanu igru. Fifa Youth Cup bio je turnir za igrače do 20 godina (za 1998. godište i mlađe), a Zagrepčani su se tu predstavili s igračima rođenima 1999., 2000. i 2001. godine...

Zanimljivo, Dinamovi su klinci sretno stigli u Zagreb, no - bez pobjedničkog pehara! Kojeg su zaboravili u zračnoj luci u Zürichu. Naime, na putu prema Zagrebu mladim se nadama Dinama zagubila jedna putna torba, baš ona u kojoj je bio i veliki trofej. 

Ali, neće biti nikakvih problema, on će vrlo brzo stići u Zagreb. Individualne nagrade pokupili su Antonio Marin (najbolji igrač) i Marko Živković (najbolji vratar turnira).

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije