Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Plavi u Zaprešiću

Dinamov trener otkrio razlog skromne igre svoje momčadi u zadnje vrijeme

Dinamo - Osijek
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/4
30.06.2020.
u 20:09

Utakmice s Interom su vrlo tijesne, ali u ovom dijelu prvenstva nitko nije lagano pobijedio Inter. Vidi se njihov žar za ostankom u ligi. Nijanse će odlučiti - kaže Jovićević

U 32. kolu Prve HNL nogometaši Dinama u srijedu igraju protiv Intera. Susret u Zaprešiću počinje u 18.55 sati, a trener plavih Igor Jovićević od svojih igrača traži bolju igru.

Hrvatski prvak u zadnje četiri utakmice nije baš uvjerljiv. Plavi su pobijedili Slaven (3:2), dvije utakmice remizirali protiv Gorice i Osijeka (oba puta je bilo 0:0), te izgubili protiv Lokomotive (0:1).

- U ovo vrijeme su igrači na odmoru, tako da je ovo nova situacija za sve. Pogotovo nakon osvajanja naslova, treba pohvaliti igrače zbog toga, veliki je znoj proliven tako da možemo uživati u ovih pet utakmica i dati priliku mladim igračima te onima koji su manje igrali - kaže Jovićević i nastavlja:

- Utakmice s Interom su vrlo tijesne, ali u ovom dijelu prvenstva nitko nije lagano pobijedio Inter. Vidi se njihov žar za ostankom u ligi. Nijanse će odlučiti.

Ključne riječi

Komentara 3

SD
sdzendzo
14:41 01.07.2020.

Ovog bi odmah trebalo najurit! Dinamo ide Interu (Zaprešić) i kaže nijanse će odlučit... Malo fali garda 😉😉

DH
dalibor.hren
23:23 30.06.2020.

Pakiraj stvari i s Tudorom u isti vlak za Nigdjezemsku!

DM
drago.miota
09:23 01.07.2020.

ms koje gluposti čovojek trabunja sj--at če Dinamo fa če izglefati ko Jajdug

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije