Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sporne sudačke odluke

Dinamo vjeruje u sustav? Naravno, kad ga je sam stvorio

U 17. kolu HT Prve lige sastali se Gorica i Dinamo
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/4
25.01.2021.
u 12:05

Derbi Gorice i Dinama nažalost najviše je obilježio sudački previd.

Subotnji derbi Gorice i Dinama (3:4) obilježili su prekrasni golovi i šokantni preokreti, no nažalost najviše ga je obilježio sudački previd o kojem se mnogo govorilo i dan nakon utakmice.

Podsjetimo, kod vodstva Gorice 3:2 u 87. minuti dogodio se trenutak koji je odlučio utakmicu, a nažalost, pobjednika je lošom odlukom odlučio sudac Mario Zebec. Dinamo je u 88. minuti zabio iz jedanaesterca za 3:3, no njemu je prethodio dosuđeni aut za plave koji nije postojao.

Napadač Dinama Oršić pucao je s lijeve strane, njegova lopta pogodila je stativu i otišla u aut, a pomoćna sutkinja pokazala je na aut za Goricu. No, onda je glavni sudac Zebec neshvatljivo promijenio odluku i dodijelio aut za plave, a baš direktno nakon ubacivanja iz tog auta dosuđen je jedanaesterac za plave (za koji također ne postoji konsenzus). Potom je Petković zabio za 3:3, a onda i Theophile za pobjedu Dinama 4:3.

U 17. kolu HT Prve lige sastali se Gorica i Dinamo
1/7

Predsjednik Gorice Nenad Črnko s pravom je bjesnio na suca indirektno poručivši da je arbitar iz Cestice Dinamov sudac. Previše se puta ponovilo da bi bilo slučajno. A dok su Goričani tugovali zbog nepošteno izgubljenih bodova, njihovu suparniku Dinamu zasmetala je “medijska hajka” koja želi obezvrijediti pobjedu plavih. Pa su izdali priopćenje...

“Jutro poslije, u većem dijelu medijskog prostora, vidimo histeriju i nadmetanje u tome tko će više obezvrijediti Dinamovu pobjedu, dovodeći u pitanje objektivnost pa onda i poštenje glavnog suca utakmice, jer je dvojben jedan dosuđeni – aut ?! Nismo i nećemo komentirati suđenje, ni sada ni onda kada se griješilo na našu štetu, iz jednostavnog razloga – jer vjerujemo u sustav”, poručili su iz Dinama.

Eto, barem netko vjeruje u naš sudački sustav. Doduše, bilo bi nerazumno da u Dinamu ne vjeruju, jer su baš šefovi maksimirskog kluba godinama taj sustav stvarali. A taj se sustav ukratko svodi na sudačku premisu: “Sve možemo zaje.... svojim pogreškama, samo Dinamo nikada. Jer Dinamo je kod naših sudaca oćito sveta krava. A svi ostali – magarci!

Ključne riječi

Komentara 18

SP
Stari_proleter
12:21 25.01.2021.

Ovaj Ledinski pljuje po Dinamu ko i uvijek. Kao da piše iz redakcije u Beogradu. Uvijek kontra Dinama. Sad je problem jedan krivo dosuđeni aut koji ni iz VAR-a nisu vidjeli. Takvih je na desetke u svakoj utakmici. Kad se sudi protiv Dinama ili izmišljaju penali za Hajduk nema napisa u novinama, ni detaljne analize.

SA
Sampei
13:18 25.01.2021.

koliki moraš biti kompleksaš da zbog jednog pogrešno dosuđenog auta (!!?!?) natrkeljaš ovolike gluposti gušeći se u jadu i boli što je klub kojeg mrziš, borbom do zadnjeg atoma snage uspio preokrenuti 3:2 u 3:4! i umjesto da se nakloniš takvoj borbenosti , ideš pljuvati po igračima kako su oni tobože pobijedili zbog jednog pogrešno dosuđenog auta!?? jad i bijeda!

BL
blekpanther
13:05 25.01.2021.

Dinamo stvorio sustav? Hajdete vi lijepo u .urac pogledajte Hajduku dosuđene penale u ovom prvenstvu i uspredite sa Dinamovim pa ćete otkriti toplu vodu da ne govorim o jučerašnjoj krađi protiv Belupa, to graniči sa ludilom dva penala koje nebii djeca sudila! Ali na jednoj strani je jugo klub protiv kluba kojeg vodi čovjek iz Dijaspore!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije